Szerintetek, ha egy fesztiválon ( és utána is neten) sok idegen mondja rám, hogy a "fesztivál legjobb nője", akkor tényleg jól nézhetek ki?
Bocsánat a béna kérdésért, csak annyira szokatlan volt nekem ez a rengeteg bók, mert ahol én lakom, itt folyamatosan csak azt kapom, hogy undorító ahogy kinézek, eltorzítom magam, "olyan szép lány is lehetnék, de tönkreteszem magam", és tavaly a szalagavatómon sem akart velem táncolni senki. Én saját magamnak tetszem, viszont a városomban, ahol élek, sokszor ért kiközösítés féle, nem nagyon kedvelnek az emberek, sem a fiatalok, sem idősebbek..
Aztán elmentem egy fesztiválra, és fiuk-lányok vegyesen jöttek hozzám barátkozni, és többen mondták, hogy én vagyok ott a legszebb. Furcsán esett, de tetszett. :)
Én vagyok a 6os!
Látod,előre kép nélkül megmondtam.
Biztos van egy kép önmagadban önmagadról ami szép és jó és helyes a külsőd.
Nekem meg nincs módom/kedven/jogom ezt megváltoztatni,szóval szorítkozzunk csak az előző válaszomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!