Sound, Sziget vagy Volt? Melyik legjobb a három fesztivál közül?
Figyelt kérdés
Idén tervezem,hogy egy vagy két napra elmegyek valamelyik nagyobb fesztiválra de nem tudok dönteni. A legjobb fellépők egyértelműen szigeten lesznek csak nekem valahogy maga a fesztivál nem szimpatikus de lehet én vagyok hülye nem voltam még ezért kérdezem.A Balaton Sound tűnik helyileg a legjobbnak még nem írták ki az összes fellépőt de eddig nem tűnik olyan nagy számnak..A Volt az így fellépő ügyileg kb egy szinten van számomra a sound-al.Szerintetek? Melyiknek a legjobb a hangulata meg úgy általában?2014. ápr. 18. 09:34
3/8 anonim válasza:
én voltra megyek, sokkal változatosabbak a fellépők mint soundon
4/8 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb a volt, a változatos fellépők és a jobb hangulat miatt is.
7/8 anonim válasza:
Nyilvan attol fugg milyen stilusu zenet szeretsz, nekem egyertelmu a balaton sound
8/8 NovaZeox103 válasza:
Ez zenétől függ
Pop, Rap, punk zenék = SZIGET
Electro house,dubstep= BALATON SOUND
Alternatív rock, heavy metal=VOLT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!