Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy rendes OKJ-s kepzesen is...

Egy rendes OKJ-s kepzesen is ratalalhat az emberre a szerelem?

Figyelt kérdés
Valaki, aki okj-n vagy felso oktatasban ismerkedett meg a szerelmevel, elmondjatok, hogy hogy ismerkedtetek meg, vagy mikent szolitottatok le egymast?

2014. júl. 15. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Az OKJ képzésen sokminden rátaláhat az emberre. A bukástól fogva sikeren át, minden :D
2014. júl. 15. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.....csak rendetlenen.

Őszintén, milyen hülye kérdés ez? Bárhol összeismerkedhetsz neked szimpatikus emberrel, akivel egy hullámhosszon vagytok, stb. Akár egy ilyenen is....

2014. júl. 15. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Nincs előírva, hogy hol szabad kapcsolatokat kialakítani...
2014. júl. 15. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

biztosan, bárhol lehet.

én is okj-s képzésre járok, bár 2 szerencsétlen, jóval fiatalabb fiú van csak a képzésen, a másik osztályokban se túl szívdöglesztőek.

de így is találtam barátot, hogy az egyetem, nagy bulik meg zsongás, meg minden szuperség - kimaradt.

konkrétan a buszon láttam meg és leszólítottam :) nincs lehetetlen :)

2014. júl. 15. 22:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Az okj-s kepzeseken miert nincs golyatabor?
2014. júl. 15. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:

nincs annyi pénzük ezeknek a suliknak, hogy legyen... nálunk elvileg szerveztek volna valami bográcsos-kulcsosházas gólyabált, de osztályokban a 2500 ft erre beadandó összeget is sajnálták, leszavazta a többség.

ezekbe a sulikba többnyire nem a gazdag és/vagy értelmiségi szülők gyermekei járnak, illetve a szociálisan túltámogatottakéi... hanem az a köztes téteg, ami mindenből kimaradt, de szakmát szeretne és majd állást.

csórikámék járnak nagy többségben, ha nem fizetős.

ha fizetős a suli, akkor viszont valami hatalomhoz közel ülő ember zsebébe vándorol a zseton.

2014. júl. 15. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Az okj-s kepzeseken miert nincs golyatabor?"

Az OKJ képzés nem móka és kacagás, komoly pénzösszeget kell letenni az asztalra annak, aki egy olyat el akar végezni. Ellenkező esetben támogatott. Oda tanulni mennek az emberek, nem pedig szórakozni - Eddig két OKJ tanfolyamot végeztem el.

2014. júl. 15. 23:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Ismerki valaki a Liaiskolát?
2014. júl. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!