Szerintetek a tanulatlanabb lányok (nem romák) vonzódnának egy nem túl előnyös külsejű, ám de egyetemista sráchoz?
elmondom neked egy számodra gyönyörű nő, nagyon megnyerő belsővel is vonzódhat hozzád!!! olyat keress aki nem felszínes és fontosak a belső értékek neki! itt többel is találkoztam már :) és ugyanez lehet nem tanult lányokban is...de ott nem biztos, hogy meg van az intelligencia...a tanulatlanabb kifejezést nem tudom itt most, hogyan érted :) tehát buta vagy csak nem iskolázott, de intelligens...
21F
"olyat keress aki nem felszínes és fontosak a belső értékek neki! itt többel is találkoztam már :)"
Hát én ilyennel még nem. Volt több csaj is, akikkel jól elbeszélgettem priviben, de a képcsere után mind lelépett.
nem feltétlenül, mert ha mondjuk számára az a normális, hogy tanulatlanabb, a környezetétől is ezt látja, akkor ezt fogja normálisnak találni és nem feltétlenül kéne neki egy okosabb srác
persze ez nem mindig így van, de nem hiszem hogy náluk nagyobb esélyed lenne
egy szintén egyetemista lányok jobban igénylik
Megis ki fog veled azert ismerkedni,csak mert egyetemista vagy?
Attol meg lehetsz egy felszines, unalmas, rusnya barom, aki a kutyänak sem kell!
hát felszínes nem vagyok, a többi talán igaz rám. :/
nem.
amugy meg csunya fiuk kezdjenek csunya lanyokkal. Van egy rakat beloluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!