Mi legyen? Menjek bele és majd kialakul vagy mondjam meg neki?
Sziasztok!
Van egy lány aki sok mindent megtesz értem, tetszek neki nagyon. Szerintetek úgy van értelme bele kezdeni egy kapcsolatba vele, hogyha ő szerelmes belém, de én nem vagyok belé,és nem is vonzódok hozzá, de tisztelem amennyit foglalkozik velem és az egyik legjobb barátomnak gondolom. Kezdjek bele, és hátha kialakul, vagy mondjam meg neki hogy nem érdekel kapcsolatban csak barátként, viszont így lehet megbántom és a barátom sem lesz.. (hozzáteszem nem adtam rá okot hogy azthigyje hogy kapcsolatban vagyunk.)
Én pont fordítva voltam így, csak én lány vagyok. Én is emberileg szerettem, de nem mint férfit. Mivel az érzelmeim nem változtak 2 hónap után sem, így megbeszéltük és maradtunk még csak nem is barátok, csak ismerősök.
Szóval, ne kezdj bele nem lehet szánalomból valaki mellett maradni. Azóta lelkileg is megnyugodtam, mert ez az állapot rendkívül frusztrált engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!