Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi legyen? Menjek bele és...

Mi legyen? Menjek bele és majd kialakul vagy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány aki sok mindent megtesz értem, tetszek neki nagyon. Szerintetek úgy van értelme bele kezdeni egy kapcsolatba vele, hogyha ő szerelmes belém, de én nem vagyok belé,és nem is vonzódok hozzá, de tisztelem amennyit foglalkozik velem és az egyik legjobb barátomnak gondolom. Kezdjek bele, és hátha kialakul, vagy mondjam meg neki hogy nem érdekel kapcsolatban csak barátként, viszont így lehet megbántom és a barátom sem lesz.. (hozzáteszem nem adtam rá okot hogy azthigyje hogy kapcsolatban vagyunk.)

2014. júl. 15. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Még lehet, hogy beleszeretnél. Menjetek el kettesben ismerkedni, hátha. Ha meg bejön nincs akadálya.
2014. júl. 15. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Én pont fordítva voltam így, csak én lány vagyok. Én is emberileg szerettem, de nem mint férfit. Mivel az érzelmeim nem változtak 2 hónap után sem, így megbeszéltük és maradtunk még csak nem is barátok, csak ismerősök.

Szóval, ne kezdj bele nem lehet szánalomból valaki mellett maradni. Azóta lelkileg is megnyugodtam, mert ez az állapot rendkívül frusztrált engem.

2014. júl. 15. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
randizz vele... sztem is... mond el neki, h furcsa ez a helyzet így most neked, és hogy próbáljátok ki a randit, de azt is mond el neki, hogy tényleg PRÓBA, 4-5 alkalom és majd kiderül, mi lesz,... vagyis ne ringassa bele magát, de legalább nyitott vagy rá - ha 4-5 alkalom is kevés lesz, ami nem csak baráti légkörű, akkor ne áltasd őt
2014. júl. 15. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. :)
2014. júl. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!