Mit tegyek ha a buszon megtetszik egy lány? Milyen témát hozzak fel?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 18:13
1/12 anonim válasza:
Szép tiszta az ablak. Te mosod?
2/12 A kérdező kommentje:
értelmi szint lvl99
2014. júl. 15. 18:15
3/12 anonim válasza:
szerintem elég vicces volt. Először is: ha van hely mellette, akkor megkérdezed, szabad-e a hely, utánna a fejéből ki tudod olvasni, hogy mi a szitu. Aztán felhozhatod a suli témát. Vagy hogy megkérdezed, merre megy.
4/12 anonim válasza:
Először hagyd elmenni, utána írd ki a Pesten Hallottam facebook csoportba, hogy "Keresem azt a lányt, akit....".
5/12 anonim válasza:
szerintem is vicces volt az első (és lány vagyok) :D
6/12 anonim válasza:
Sajnos nincs tuti tipp az ilyen helyzetekre, főleg, ha nem is ismered, csak látásból. Viszont, ha minden nap látod, akkor vehetnél neki valami kis apróságot. Pl valami kis plüss figurát és odamehetnél és nekiadnád. Mondanád, hogy nagyon aranyos vagy és ezt szeretnéd neki adni, hogy feldobd a napját. ha te is bejössz neki, el fogja fogadni és megköszöni. ha visszautasít, lehet hagyni kell.
7/12 anonim válasza:
Ha rendszeresen talalkoztok a buszon es nem jon ossze az eleg kellemetlen lesz a tovabbiakban..:/
8/12 anonim válasza:
Inkább akkor beszélj vele, amikor leszáll. Szerintem sokan kényelmetlenül éreznék magukat, ha valaki tömegközlekedési eszközön próbálna vele ismerkedni, ahol egy csomó ember hallhatja a beszélgetést.
Leszállsz, elmondod, hogy tetszik, meghívod egy későbbi kávéra (mert valószínű épp dolga van) vagy valami, ha lekoptat, legalább nem égeted magad feleslegesen. :)
9/12 anonim válasza:
#6 vagyok: Mint ahogy az összes többi is kellemetlen, ha nem jön össze. De ha bejön, akkor nagy király :) Inkább kockáztasson, mint csak nézze, ahogy más elszedi előle.
10/12 anonim válasza:
A k. anyját annak, aki lepontoz, tudod milyen sok időmbe telik telefonon bepötyögni egy normális választ, és még a helyesírásra is figyeljek, te meg 1 másodperc alatt lepontozol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!