Ha egy internetes társkeresőn megtetszik egy lány, mit írjak neki az első levelemben? Milyen társkereső oldalakat ismertek?
A képek alapján nagyon megtetszettél, és szeretnék veled személyesen találkozni, jobban megismerni, stb.
Én csak a Csajok és Pasik alkalmazást ismertem az iwiw-en, de annak már lassan 5 éve. Ott ismertem meg egy lányt, aki azóta már a feleségem és született is egy kisfiúnk :)
34F
nem kell ilyen hogy a képek alapján, meg nagyon tetszel! ha bájos, szép lány, akkor ki kell cikizni! vagy egy egyszerűbb: Te vagy az? -de csak ennyit írsz neki. a másik:
a képek látva nagyon komor személy vagy. Elképzelhető hogy a valóság mást tükröz...? a harmadik, én igy kezdtem, a lánynak a haja belelógott a szemébe, mert szétfújta a szél: csak egy apróság, a hajad belelóg a szemedbe! Tán a taft nem is annyira hatékony, vagy kifogyott? mindegy mit írsz, csak ne legyen ilyen meg szeretnélek ismerni, levelezzük, tetszel-> sablonszöveg!!! Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!