Egy olyan lány akin van felesleg és van kisugárzása nem csúnya szép arcú és mindenhol kerek lehet szexibb mint egy vékony nő?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 17:42
11/18 anonim válasza:
Látom a társadalom meg a média alaposan kimosta az agyad kedves utolsó. Azért hogy ki mit láthat szexinek ne te döntsd már el.
12/18 anonim válasza:
A szexiség egy társadalmilag kialakított fogalom, kb olyan mint a bunkóság, az, hogy egy adott társadalomban mi számít bunkóságnak (pl asztalnál böfögés sok országban nem az), azt az adott közösség határozza meg, függetlenül attól, hogy ez tetszik-e neked vagy sem. Inkább annak van kimosva az agya, aki ezt nem látja.
Más dolog, hogy valakinek tetszik-e egy telt nő, de az a nő attól nem lesz szexi.
13/18 anonim válasza:
Neked van kimosva, hiszen te vagy rácsüngve a média csöcsére.
A kérdés nem az volt, hogy a társadalom szerint szexis-e, hanem hogy van-e olyan ember, aki szerint ez szexi. Igen, van. Szerinted nem az, szerintem meg igen. Nem értem mit nem lehet ezen megérteni.
14/18 anonim válasza:
Valamiért nem akarod elfogadni a tényeket, arról, hogy mi a szexi a társadalom dönt! Nem az egyén! Ezt a média csatornázza, de itt annak a szerepe véget is ér! Amiről te beszélsz az a vonzalom, csak sajnos kevered a fogalmakat, és igen a szexi az, amiről a társadalom azt mondja, nem az, amit te gondolsz! Te szimpla fogalomzavarral küzdessz, én viszont veled nem, amíg nem vagy hajlandó elfogadni, hogy a szexiség és a vonzódás két külön dolog, addig kár ezen bohóckodni.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
nem lehet szökszibb te mazsola fogyj le nem kellennek a kifogások egy dagadt csaj csak karácsonykor jön jól vágási idöszakban.
17/18 anonim válasza:
Számomra undotíró a teltebb lány, nem hogy a kövér. :S
18/18 anonim válasza:
Én még sosem hallottam, hogy a vékony csajok szexibbek lennének, sőt ritkán látok olyat, aki az. Egyébként egy nőnek éppúgy nem a külseje tud igazán vonzó lenni, mint egyférfinek. Nekem pl. egy dögös hang, vagy beszédstílus sokkal szexibb, mint egy szépségkirálynő. Meg a szem, ami ígéretes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!