Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz vagyok a fiúk szerint,...

Gáz vagyok a fiúk szerint, vagy csak mindig megszívom?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim szerint szép arcom van, ehhez sajnos 65 kg társul egy ritka betegség miatt (több, mint 12 kilót híztam a gyógyszerektől, de szerencsére már sikerült leadnom belőle kb. a felét). Eléggé furcsa vagyok a körülöttem lévők szerint, mert más vagyok. Imádok olvasni, de van humorom. Sokak szerint ez ellentmondásos, de miért lenne az? Szeretem a rock-ot, de mindent meghallgatok JB-n, a One Direction-ön, és az ilyen sz@rokon kívül. Ez miért ellentmondásos? Néha balerinacipőt veszek fel egy fekete combig érő ruhával, néha pedig bakancsot farmerral. Ez miért ellentmondásos? Én örülök, hogy nem vagyok olyan, mint a többi pláza*****, de mégsem jövök be egy fiúnak sem tudomásom szerint. Ennyire gáz vagyok? xD Ha nem, akkor miért "kerül" az ellenkező nem? Lányok és fiúk véleményét is várom! (Akit nagyon érdekel, hogy hogy nézek ki, az írjon privátban, de én nem látom különösebben szükségét...)

15/L

2014. júl. 15. 01:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Na, kezdjük azzal, hogy a nevem nem Márti. :D Ez kész. xD

Másodszor pedig köszönöm a #18-asnak. :) Írj üzit. :D

2014. júl. 15. 16:03
 22/22 anonim válasza:
A kedves directioner-ek megfogták a kérdés lényegét...
2014. júl. 17. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!