Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz vagyok a fiúk szerint,...

Gáz vagyok a fiúk szerint, vagy csak mindig megszívom?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim szerint szép arcom van, ehhez sajnos 65 kg társul egy ritka betegség miatt (több, mint 12 kilót híztam a gyógyszerektől, de szerencsére már sikerült leadnom belőle kb. a felét). Eléggé furcsa vagyok a körülöttem lévők szerint, mert más vagyok. Imádok olvasni, de van humorom. Sokak szerint ez ellentmondásos, de miért lenne az? Szeretem a rock-ot, de mindent meghallgatok JB-n, a One Direction-ön, és az ilyen sz@rokon kívül. Ez miért ellentmondásos? Néha balerinacipőt veszek fel egy fekete combig érő ruhával, néha pedig bakancsot farmerral. Ez miért ellentmondásos? Én örülök, hogy nem vagyok olyan, mint a többi pláza*****, de mégsem jövök be egy fiúnak sem tudomásom szerint. Ennyire gáz vagyok? xD Ha nem, akkor miért "kerül" az ellenkező nem? Lányok és fiúk véleményét is várom! (Akit nagyon érdekel, hogy hogy nézek ki, az írjon privátban, de én nem látom különösebben szükségét...)

15/L

2014. júl. 15. 01:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az, hogy "kissé" karakán vagyok, az nekem nem új. :D
2014. júl. 15. 02:07
 12/22 anonim ***** válasza:
2es vagyok, kaphatok képet? :)
2014. júl. 15. 02:10
 13/22 A kérdező kommentje:
Iszonyúan kedvesek vagytok, és a sok levélnek is örülök, de csak holnap tudok válaszolni rájuk, mert telóról elég fárasztó. :D Egyébként értékelném, ha egy kort is írnátok az üzenetbe. xD
2014. júl. 15. 02:13
 14/22 anonim válasza:

Szerintem teljesen rendben vagy, 65 kg-hoz annyit, h van 90 kg osztálytársam, nem is egy, szóval nem annyira vészes, főleg, ha zavar és megvan az inspiráció.

Tudomásod szerint senkinek nem jössz be, de azon kívül lehet. :) Talán azért kerülnek, mert félnek a stílusodtól, vagy a szituációtól.

Pl. Nekem van egy lány, akiért odáig vagyok, egy suliba járunk, vannak közös ismerősök és köszönni nem merek neki :/

Remélem segítettem vmit :) 15/F

2014. júl. 15. 09:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Márti te vagy az?0.o
2014. júl. 15. 10:51
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Ki az a Márti? :D

2014. júl. 15. 11:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát te! Vagy nem? :D
2014. júl. 15. 11:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Te az a lány vagy aki nem a futószalagról érkezett.

Ez nem gáz,hanem előny! Azokkal akik pedig azt-mondják,hogy gáz ne foglalkozz. Majd később ők is rájönnek,hogy nem másokat kell majmolni. 65kg pedig egy átlagos testsúly,csak a "divatdiktátorok" szerint szép az ha valaki anorexiás.

UI: Küldenél egy képet? :D

2014. júl. 15. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
17/F
2014. júl. 15. 13:55
 20/22 anonim válasza:
küldesz képet? megpróbálok segíteni ;)
2014. júl. 15. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!