Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz vagyok a fiúk szerint,...

Gáz vagyok a fiúk szerint, vagy csak mindig megszívom?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim szerint szép arcom van, ehhez sajnos 65 kg társul egy ritka betegség miatt (több, mint 12 kilót híztam a gyógyszerektől, de szerencsére már sikerült leadnom belőle kb. a felét). Eléggé furcsa vagyok a körülöttem lévők szerint, mert más vagyok. Imádok olvasni, de van humorom. Sokak szerint ez ellentmondásos, de miért lenne az? Szeretem a rock-ot, de mindent meghallgatok JB-n, a One Direction-ön, és az ilyen sz@rokon kívül. Ez miért ellentmondásos? Néha balerinacipőt veszek fel egy fekete combig érő ruhával, néha pedig bakancsot farmerral. Ez miért ellentmondásos? Én örülök, hogy nem vagyok olyan, mint a többi pláza*****, de mégsem jövök be egy fiúnak sem tudomásom szerint. Ennyire gáz vagyok? xD Ha nem, akkor miért "kerül" az ellenkező nem? Lányok és fiúk véleményét is várom! (Akit nagyon érdekel, hogy hogy nézek ki, az írjon privátban, de én nem látom különösebben szükségét...)

15/L

2014. júl. 15. 01:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Mielőbbi gyógyulást és legyél boldog! De ne a gyikes f aszokra hallgass! :)
2014. júl. 15. 01:54
 2/22 anonim ***** válasza:
az "ilyen" lányok viszik is valamire, örülj, hogy nem vagy tömegcikk
 3/22 anonim válasza:
38%
Miért béna sz..ar a One Direction?
 4/22 anonim ***** válasza:

mert egyedi vagy,egyéniség vagy és ettől félnek a pasik

ne csüggedj ,ráérsz még

2014. júl. 15. 01:56
 5/22 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs veled. Az egyetlen giccer hogy ha nem vagy finom kislányos, dögös vagy cuki akkor kerülni fog mindenki. Amblokk. Csak a hasonlók nem fognak tartani tőled. Tőlem azért félnek mert a szememmel gyújtigatni meg ölni lehet állítólag. De tőlem sem fél az aki ismer. Ez ilyen.
2014. júl. 15. 01:57
 6/22 anonim ***** válasza:
Azért egy ACDC vagy egy Iron Maiden mellett elbújhat a 12-13 éves csajokat lázba hozó csaj banda :D
2014. júl. 15. 01:57
 7/22 A kérdező kommentje:

Húú, de gyors reakciók érkeztek. :D

#1 és #2: Köszönöm! :)

#3: Ízlések és pofonok. Szerintem nem érnek fel a Beatles-szel, mégis hozzájuk hasonlítgatja mindenki őket. Ezt azért nem kéne...

2014. júl. 15. 01:59
 8/22 A kérdező kommentje:
A többieknek is köszi. :)
2014. júl. 15. 02:00
 9/22 anonim ***** válasza:

Azért nem kéne más stílusát sz**rozni, nem attól lesz valaki egyéniség, mert nem a nagyon felkapott bandát szereti, hanem valami mást. (Ami bizonyos körökben ugyanúgy divatos és felkapott.)

Ettől függetlenül: szerintem megijednek a karakán fellépésedtől. :)

2014. júl. 15. 02:04
 10/22 anonim ***** válasza:
küldj képet privátban, és segítek :)
2014. júl. 15. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!