Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek használ egy...

Szerintetek használ egy feromon parfüm?

Figyelt kérdés
mert lehet egy nagy átverés meg az is hogy jó

2014. júl. 14. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze. 28 ezer forint lesz 50 ml belőle.

Egyébként tényleg átverés. Egy haverom is rendelt és semmit nem ért neki. Pedig mindent megpróbált, nagyon sok lánynál és nagyon sok szituációban.

Inkább vegyél valami csajozásról szóló könyvet, olvasd el és utána menj kezdeményezz lányoknál. Sokkal többet fog érni.

2014. júl. 14. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:
gondoltam is hogy baromság mert ilyen nincs. kösz a választ.ha valaki esetleg valamilyen furcsa módon megcáfolná irjon
2014. júl. 14. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:

vannak saját feromonjaid.

nem gondolom, hogy használna. a csajozós könyvekről meg ugyan ez a véleményem, de legalább olvasol, szóval...

2014. júl. 14. 21:08
 4/8 A kérdező kommentje:

hát ja

mindenkinek igaza van!

2014. júl. 14. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Pár keresztkérdés, amire kíváncsi vagyok, ha nem sértelek meg.

1. Milyen voltál előtte a nőknél? Nulla sikerélményes, "béna", csajozni nem tudó ember, vagy pedig a feromonparfüm csak nagyon sikeresből még jobban sikeressé tett?

2. Mikből gondolod azt, hogy a sikereidet a parfümnek köszönheted, nem mondjuk annak, hogy egyre jobban megtanultál csajozni, érteni a nőkhöz?

3. Konkrétan milyen élmények azok, amiket azt gondolod ennek köszönhetsz?

2014. júl. 15. 15:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem is használok ilyen szart meg nem is fogok mert sokak szerint is átverés mai világba nem a frromontol lesz szép valaki
2014. júl. 16. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
most elemnt a kedvem mert en vagyis még sose volt barátnom.. és szerettem volna most igy szerezni.. meg tudni milyen csokolozini..... nem tudom..lehet veszek csajozos konyveket mert csajozni akarok. mai vilagba ez a meno minden héten mas csaj ;)nah de koszonom a válaszokat lehet h beszerzek ilyen parfümöt.. mert lehet attól még jó illatu.. :) köszönöm a válasokat tovabbi dolgokat tanácsokat szivesemfogadok!!!!!! :)
2014. júl. 25. 12:58
 8/8 A kérdező kommentje:
15/f.. amugy..
2014. júl. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!