Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Feromon Parfümök mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Feromon Parfümök mennyire hatásosak?

Figyelt kérdés
olvastam nagyon sok pozitív véleményt a parfümről, tehát csak az válaszoljon, aki használt már feromon parfümöt. mert ilyen ( Szar, nem azzal kell hódítani ) szövegeket jelentem. tehát mennyire hatásos? és melyik lehet a legjobb?

2014. ápr. 27. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az eladónak nagy profit,so neki nagyon hatásos.
2014. ápr. 27. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Többet is kipróbáltam, semmi hatása nincs, jó illata ennyi, de ettől nem leszel kapósabb.

Az oldalakon ami fel van tüntetve vélemény, azt ők maguk találják ki és odaírják, hogy Kiss Pista véleménye...

2014. ápr. 27. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem hatásos, ha elhiszed, hogy hatásos, és ettől úgy kezdesz el viselkedni, ahogy kell. flörtölsz, megnyílsz, stb.
2014. ápr. 27. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Buknak rá a rovarok.
2014. ápr. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!