Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten hirdetett feromon parfümök tényleg hatásosak? Azok közül is melyik?
Komoly véleményeket várok olyanoktól, akik próbálták.
Légyszi ne írjátok, hogy régen rossz, ha ez kell, mert nekem 2 dologra kellene: egy olyan pasihoz, aki erővel "tartja magát" velem szemben (megértem, régebben átvertem:(), meg vizsgázni (nehéz vizsga, több ezer oldal anyag!)
A spektrumon van egy nagyon jó műsor : tények és tévhitek (what's good for you), ahol az emberi élettel kapcsolatos dolgokat vizsgálnak. Csináltak a feromonparfümmel is vizsgálatot, és megállapították, hogy a feromon illatok érzekelésére csak a pocakban lévő babák képesek. A születéssel elveszítjük ezen képességeinket.
Szerintem a tuti tipp, ha olyan parfümöt választasz, amiben megtalálod önmagad, amitől nagyon szexinek érzed magad, és ezt mások is látják majd rajtad.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!