Bevált valakinek a feromon parfüm? Ha igen melyik?
Figyelt kérdés
az andro vita-ról hallottam jókat
L
2013. szept. 12. 14:53
1/2 anonim válasza:
Hülyeség az egész, nem válik be. Anno kiadtam rá 10 rugót, azóta sincs több sikerem a nőknél.
2/2 anonim válasza:
Jó lenne ha csoda helyett inkább felfognátok, hogy rajtatok múlik hogy lesz-e pasi meg csaj nem valami szagmintán... Amíg önsajnáltató voltam, negatív önértékeléssel 1 csajjal se volt dolgom. Amint felfogtam, hogy mik az értékeim és a csúnyától marha messze vagyok elég csak körbe néznem 1 nap a városban járva és azoknak is van nője, és mertem közeledni nőkhöz máris jöttek a sikerek. A siker kulcsa nem valami kézzel fogható dolog, hanem te vagy és rajtad múlik minden! 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!