Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a feromon parfüm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a feromon parfüm segíthet a csajozásban?

Figyelt kérdés
Irhattok személyes tapasztalatokat is sőt ennek örülnék a legjobban.
2012. okt. 31. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen parfümöm, szerintem a természetes szag még jobban működik, mint a parfüm.
2012. okt. 31. 20:36
 2/7 Cpt. válasza:
Hülyeség :DD
 3/7 tsz-tag ***** válasza:
én próbáltam köbö 7 éve....a tömény feromont nem a parfümbe kevertet...semmi hatás :D
 4/7 -=Koldus=- ***** válasza:
Hiába fújsz magadra több liter parfümöt, ha nem mersz megszólítani valakit. Az "illatra" nem fogja rád vetni magát 10 nő egyszerre, mint az Axe reklámokban...
2012. okt. 31. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Használt, negyvenkét lepke követett hazáig aztán meghódítottam egy pókot. Bár a csajozásban ez nem sokat segített.
2012. okt. 31. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. Mint nő mondom, próbálkoztak már ilyennel nálam semmi hatása sincs.
2012. okt. 31. 20:45
 7/7 baptistaberry válasza:
én már az első alkalommal észre vettem a különbséget.Elmentem egy buliba és a jobb fülem mellé raktam egy keveset,az állomáson vártam a vonatot,a jobb oldalomon ült egy lány akivel beszélgetni kezdtem...20percet vártam a vonatra és addigra már smároltam a csajjal,ez semmi...a buliba tánc közbe összeakadtam egy csajjal aki nyakam jobb oldalát smárolta vagy fél órán keresztül ugyhogy nem is csokoloztunk..neki csak a nyakam kellett...ez csak az 1. alkalom volt......nem azt mondom h, ha megérzik rajtad egyből le akarnak majd veled feküdni..de ha huzamosabb ideig vagy elég közeli távolságba hozzájuk biztos h, hatni a fog a dolog...persze azt alá kell írni h, önmagában ez kevés...de hamár parfümöt akarsz magadra fújni akkormár érdemes feromonosat......SZERINTEM
2013. máj. 14. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!