Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek miért lett ennyire...

Szerintetek miért lett ennyire felszínes a világ?

Figyelt kérdés

Minden a pénzről, a külsőségekről, a szexről szól.

Miért?

2014. júl. 14. 19:20
1 2
 11/18 anonim válasza:

Nem hinném, hogy régen egy üdítőt is kb. pucér nővel akartak eladni :)

Persze, lehet, hogy akkoriban elég volt, ha kivillantotta mellé valaki a bokáját :D

2014. júl. 14. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Csak annak felszínes az élete, aki hagyja, hogy az legyen.

Az hogy a világ felszínes, már nem tartozik rám, nem engedem, hogy teljes mértékben hasson rám.

2014. júl. 14. 19:33
 13/18 anonim ***** válasza:
#11: én tanultam a reklámokról, és hidd el régen is sok ilyen meztelen nős reklám volt, csak mai szemmel már kicsit röhejes, de voltak ilyenek bőven.
2014. júl. 14. 19:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Kaptam egy privit, amúgy a 6-os vagyok és vizuális művészetekkel foglalkozom. Mindig mást.

Egyébként tényleg csak annak ilyen, aki hagyja. Nyilván van egy alapos média befolyásoltság is a háttérben, de ez régen is volt, ahogy ma is. Amióta pénz van, azóta létezik ez. Sablonos szöveg, hogy a pénz nem tesz boldoggá, de nem árt ha van. Nekem is szükségem van rá, hogy vegyek eszközöket (aki járt már művész ellátóban az tudja, hogy nem 2 forint egy sima cerka sem), de igyekszem olcsón megúszni a dolgot.

Ez nem csak rám, de másokra is érvényes, az élet egyéb területein: az a lényeg, hogy mennyire vagy kreatív, ugyan is kevésből is ki lehet hozni így a maximumot.

2014. júl. 14. 19:38
 15/18 ASOT ***** válasza:
100%

Ez egészen 1492-ig nyúlik vissza.

Amikor Kolumbusz felfedezte Amerikát. És bizony ott jött elő a fő hatalomvágy meg akarták hódítani a földeket, és szegény őslakókat kiüldözték a földjeikről.

Majd 300 évvel később már egész Amerika benépesült. Majd fejlődött az ipar mindenki meg akart gazdagodni. És ez az aranyláz ami ment Amerikába meg a hatalomvágy ez eljutott az öreg Európa kontinensre is.

Az emberek látván azt, hogy az arany ölni is tud, és azért mindent meg lehetett kapni, így rájöttek az Európaiak is, hogy ha náluk ki is fogyott ugyan az arany de papír még van így pénzt kezdtek el gyártáni és mindent eladtak , felvásároltak, majd rájöttek akkoriban h érvényesülni csak a gazdagok tudnak, ezért azok akartak lenni az emberek és amelyik leányát az ember tudta azt gazdaghoz adták hozzá, hogy akkro majd családi vállalkozás is lesz.

noss még folytathatnám de gondolom ti is el tudjátok képzelni.

2014. júl. 14. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Régen láttalak Asot xD
2014. júl. 14. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:

haladhatok össze-vissza?

külsőség... olyan emberhez mész oda kapásból, aki számodra (!) vonzó...

szex, persze, rohadt sok áll vagy bukik rajta. a szexuális frusztrációnál nincs rosszabb , szóval a boldog kapcsolat egyik alapköve természetesen a jó szex.. ez van

pénz már kapásból az ápolt ( nem csillivilli) kinézethez is kell, aztán ha szexeltek először óvszerre majd a gyerekre kell a pénz, nem hátrány ha van, de még jobb ha több és ez nem felszínes, ez alap

2014. júl. 14. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, de nem "lett" ilyen a világ. Mindig is ilyen volt.
2014. júl. 15. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!