Szerintetek érdemes egy ilyen felszínes világban olyan kapcsolatba belemenni, ahol nem tudod kívánni testileg a párodat, azaz nem vonzó a számodra, nem az eseted?
Az ilyen elképzelések miatt nincs neked nőd!
Most ilyen erővel mondhatom neked:
miért is jöjjön veled össze a szép jány, ha te is elutasítod a ronda embert? - Talán mert nincs vonzalom?
Nem tetszel nekik, oszt ennyi. Majd lesz olyan akinek tetszel és fordítva is igaz lesz. De ha neked ennyire számít a külsőség, akkor mit csodálkozol ha ez rád nézve is úgy van?
Csak ne sajnáltasd magad előttük, arra nagyon figyelj! Az sehogy sem vonzó.
Nem ismered a Dupla kávé dalát?
Van akinek bejön, van akinek nem
Egyszer úgy is lesz olyan, aki talán ronda, de mégis kívánod. Én így voltam egy csajjal. Egyáltalán nem volt egy világszépe (oké, rusnya se volt elismerem, de nekem igazán jó ízlésem van a nők terén, ő pedig egyáltalán nem fért a képbe) mégis teljesen oda voltam érte. Sajnos végül nem lett belőle semmi, mert nem sikerült olyan közel kerülnöm hozzá.
Olyan lány is volt, akinek bár jó volt az alakja, a feje, az valami bűnronda volt. Ám ahogy egyre több időt töltöttem vele, kezdtem egyszerűen szépnek látni. Fura mi?
A gond itt nem is a kinézeteddel van, hanem a hozzáállásoddal inkább. Hidd el, ha igazán megismered azokat a "csúnya lányokat" és meg fog a személyiségük, akkor úgy is megszépülnek majd a szemedben, és vonzódni fogsz hozzájuk. Csak felejtsd el ezt a sok hülyeséget...
Ez szintén f@szság, nem minden lány ilyen, nem minden lány kategorizálja így a pasikat.
De csak úgy mellékesen, gyerekként engem is csúfoltak fiúk, ma ugyan ezek verik a nyálukat, ha elmegyek mellettük. :-) tipikus rútkiskacsa sztori. De én tettem azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy és még csak nem is sminkelek sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!