Tudatosan kerül/tartja a távolságot? Fiúk? Van ilyen?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó ismerősöm/haverom/barátom, kicsit mindegyik volt...Kapcsolatban él mióta csak megismertem. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de persze semmi sem történt, csak folyamatosan jelezte, hogy nagyon is bejövök neki.
Na szóval: Bepróbálkozott, de olyan furán tette /max. üzibe leírom/, hogy totál meglepett. Zavarba jöttem, nem értettem mi történik...
Egy ideje nem keres se semmi, lehet emiatt? Mintha valami megváltozott volna...olyan nyomasztó tekintete volt sokszor, mikor taliztunk pl. az utcán...
2014. júl. 14. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!