Van egy lány aki szerelmes belém de én nem vagyok belé mit tegyek?
A lány-t ismerem 4 ève ő 15 én 16 egy hónap van köztünk és joval kisseb nàlam sokkat sokkat beszél jo szép csaj de nem az én esetem ès néha idegesitő mert ha beszélgetnék vele akkor hülyeségek ről beszél meg folyton folyton néz orákonkeresztül ràm mászik mindig (de nem szó szerint)
Meg mindig mellém ül ebéd nél is reggeli nél is és hát közzel lakuk egymáshoz és együt szoktunk menni haza (egy utcával aréb lakik) meg mindig ki hív és elhív valahova és néha hazdunom kell neki, hogy nem érek rá vagy nincs kedvem
Amugy lennék vele járnék is vele csak idegesitő meg sokkat beszèl és a barátnőji erőszakosak és mindig követnek de wc re nem és nem birok beszélgetni se a baràtimal mert rám tapadnak és csak wc re nem követnek ès és meg mondanàm neki ,hogy nem szeretlek én es hagyál de nem akkarom meg sérteni... mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!