19 évesen van még lehetőségem barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Még egy barátnőm sem volt és szűz is vagyok de szeretnek ezen változtatni... Hogyan kezdjek hozzá?2014. júl. 12. 23:39
11/17 anonim válasza:
Asszem a deepneten lehet rendelni egész jó barátnőket.
12/17 Szabó Éva Györgyi válasza:
Szerintem nagyon szerény vagy. Ezen ne változtass, mert azokat a fiúkat viszont nem szeretik, akik el vannak szállva maguktól. Légy pozitív, és nyitott mások felé. Hidd el sikerülni fog! Sok szerencsét! :)
13/17 anonim válasza:
szerintem egyenesen ritka ha valaki 19 évesen még szűz. De ez tök jó dolog:) találj egy rendes lányt és kész. De a lényeg az őszinteség.
14/17 anonim válasza:
Nem, sajnos ilyen vénen már sajnos senki nem fog rádnézni...
Te milyen buta vagy atyaég :D
15/17 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! A lényeg, hogy legyél magabiztos s határozott. A lányok nem szeretik a bátortalan és félősebb srácokat. Jó persze van olyan aki szereti de 100-ból 95 tuti h nem! :) Ha meglátsz egy lányt bárhol (strand, buszállomás, vonatállomás, suli, pláza, munkahely, stb) aki tetszik neked menj oda hozzá (persze ne avval a szöveggel h szia cica van gazdád) hanem normálisan (kérdezd meg tőle mondjuk h hová utazik). Ha a lány ott áll tőled nem messze max 2-3 méteren belül és nézeget téged vagy piszkálja a haját vagy a szemüvegét egyfolytában akkor nyert ügyed van ez tuti feltéve ha normálisan beszélsz vele nem nagyképűen csúnyán stb! :) Én speciel Békésécsabán mikor szombaton mentem be a vasútállomás várótermébe láttam kint egy csajt cigizni jól megnéztem mi több vissza is fordultam utánna. Láttam a csaj is nézett egész végig. Én kiálltam a vágányok mellé majd odaállt mögém a csaj (jó sokan voltunk ott kb 100-an). Majd kihangosította a telefonját és úgy beszélt vkivel. Miután befejezte a telefonálást állandóan a haját igazgatta meg a napszemüvegét. Odamentem hozzá megkérdezni hogy merre utazik és utánna elkezdtünk beszélgetni. Azóta is beszélgetünk! :) Szoval bárhol lehet ismerkedni a lényeg a bátorság és h normálisan nyilvánulj meg! :)
16/17 anonim válasza:
18:04-es vok!
Én ismerek jópár olyan 20-25 év közötti lányokat akik piszok jól néznek és elég hosszú sor áll értük de nekik kifejezetten tetszik az h ha vki még szűz aká4 20 évesen is! A gondolkodáson múlik minden!
17/17 anonim válasza:
Bárkinek bármikor van esélye korban magához illő párt találnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!