Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nőket is vissza szokták...

A nőket is vissza szokták utasítani?

Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 16:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%
Persze, hogy pofára estem már nem is egyszer, bár nem nyíltan, csak úgy, hogy többet akartam az illetőtől, aztán tett a fejemre magasról. Akik pedig tőlem akartak volna valamit, azokat pedig java részt én utasítottam vissza. Az a baj, hogy sokan nem tudják felmérni, hogy kinél van esélyük, kihez illenek, milyenek is valójában. Szívás, de ez van, ez a visszautasítás körforgása.
2014. aug. 9. 11:57
 22/23 anonim ***** válasza:
66%
nem lehet visszautasítani nőket, mivel a nők lusták és sunyik kezdeményezni, de ők szinte élvezetből is aláznak fiúkat, férfiakat
2014. aug. 22. 15:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Igen, valóban az a helyzet áll fenn leggyakrabban, amit már írtak itt.

Ha csak és kizárólag szexelni akarna egy nő, szinte nincs olyan pasi, aki visszautasítja (szingli pasikról beszélek).

De párkapcsolat... Azt már azért megnézik, kivel, és bizony, visszautasítanak minket.

2014. okt. 7. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!