A nőket is vissza szokták utasítani?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 16:38
3/23 anonim válasza:
Igen. Csak sokkal-sokkal kisebb arányban.
Mivel a férfiak azok, akik jobban szeretnek szexelni, ezért ők tehetik meg kevésbé hogy visszautasítsanak nőket.
5/23 anonim válasza:
Szerintem meg a nők jobban szeretnek szexelni, csak túl álszentek felvállalni ezt, mert nem akkor utána k**vák lennének:) INDÍTSUNK VITÁT!
6/23 anonim válasza:
Persze, a jó pasik, akik a lányoknak kellenek.
7/23 anonim válasza:
5:
Mennyiségileg mindenképpen a férfiak azok, akik általában jobban szeretik (értsd: többet akarnak).
Ráadásul minél több nővel, ha lehet.
8/23 anonim válasza:
Igen, de kisebb arányban és kevésbé látványosan, mert általában a férfiak kezdeményeznek nyíltan. Sok nő úgy próbálkozik, hogy csak egyszerűen keresi a kiszemelt társaságát, aztán pofára esik, hogy a férfi le se sz*rja és/vagy más nővel/nőkkel foglalkozik.
9/23 anonim válasza:
igen vissza, de sok pasinak lényeg, hogy lyuk legyen (tisztelet a kivételnek!!!)
10/23 anonim válasza:
Hát nem tudom ti milyen nőkkel találkoztok, de eddigi nők akikkel voltam, mindig többet akartak mint én, pedig nekem is elég nagy az étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!