Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félénk, visszahúzódó fiúk?

Félénk, visszahúzódó fiúk?

Figyelt kérdés

Kérlek nézzétek meg ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=elILetNPyr4

Már csak azért is, mert csak mert ti félénkek vagytok, még lehet érdekes személyiségetek, nagyon is értékes emberek vagytok. Merjetek megnyílni, merjétek megmutatni bátran a világnak, hogy kik vagytok.

2014. júl. 10. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező,egyetlen egy dolgot érts meg,és igen most a saját esetemet írom le egyben.Ez szép és jó leírva,amit leírtál,de a hogyan dolgot nem tudom én sem elsajátítani.Szép és jó,hogy ezt kéne csinálni,ezt én is tudom,de megvalósítani nem mert fogalmam sincsen hogyan kezdjek neki és miként vigyem véghez ezt.És bármit olvastam ezzel kapcsolatban,nem tudom összeállítani a képet,más pedig nem segít rajtam,egyedül vagyok mint a kisujjam a világban...
2014. júl. 10. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Szóval azt írod, hogy nem ismered magad annyira, hogy tudd, neked mi okoz örömöt, mi az amiben tehetséges vagy?

Ezt úgy tudod a legkönnyebben felmérni, hogy kipróbálsz MINDENT ami az eszedbe jut.

2014. júl. 10. 15:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Ezt nicknév nélkül kimásolom, ez a srác értette, hogy mire gondoltam. Innen üzenem neki, hogy ezt így is kell csinálni és tényleg az a lényeg, hogy BOLDOG legyél. Te tettél ezért. :-)

"Szia!

Érdekes ez a videó, amit mogosztottál.

Csak tudod sok embernek az a baja, hogy nagyon magába fordul és nem próbálja meg kihasználni a tehetségeit.

Régebben én is félénk srác voltam, de egyetem alatt elkezdtem zenélni, ami kicsit dobott az önbizalmamon.

és, ahogy múlt az idő, fokozottan jobb, és jobb lett.

Szereztem diplomát, dolgozom, egyedül élek és élvezem az életem.

Na jó, nem vagyok az, aki minden csajra rámászik egy buliban, de kiegyensúlyozott vagyok.

De sokan félnek a sok negatív visszajelzéstől, hogy kinevetik őket, stb.

25/F"

2014. júl. 10. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Én nem félénknek mondanám magam, inkább módfelett arrogánsnak a többi ember felé. Plusz mióta az apám meghalt, valami megtört bennem, képtelen vagyok bármiféle érzelem kifejezésére. Én oda tudok menni másokhoz ( lányokhoz is) beszélgetni, de szerelmes pl sose voltam, és új barátságot sem sikerült kialakitanom igazán. Nem tudom, miért. Üresnek érzem magam. A lányokkal szemben nagyon nagyok az elvárásaim ( inkább személyiség szempontjából), ezt a lécet, eddig két ember ugrotta meg, az egyik a legrégebbi lány barátom, a másik meg mérföldekkel túlugrotta. De felé is csak kis vonzalmat érzek. Meg nem is vagyok olyan jó ember, mint ő. Én mindig először az emberek rossz tulajdonságait veszem észre, ez sem nagy előny. De szerintem az a legrosszabb, hogy végtelenül antihedonista vagyok. A tehetségről annyit, hogy nagyképűség nélkül állíthatom, elég okos vagyok. Azt se tudom, hogy néznek ki a tankönyveim, mégis mindenből 5-4-es vagyok. Zenélni is zenélek, de még a saját családom is kinevet néha miatta. Önbizalmam sose volt (kivéve a lányok felé, plusz az olyan csicska dolgok felé, mint a suli). DE: mindezek ellenére nem cserélnék senkivel. Szeretem, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek. Ez az egyetlen eletcelom, hogy ne legyek tucat. Nem adtam fel, és soha nem fogom. A lelkem megrepedt, de még menthető. Asszem megpróbálom azzal a lánnyal:) mert azért nagyon-nagyon tudok szeretni valakit, ezért fájnak annyira a veszteségek.

Huh, elég hosszúra sikerült, bocsi, de ki kellett írnom magamból :)

2014. júl. 10. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy boldog legyek, csak más emberek súlyos megbántásán keresztül vezethet. Ezért nem leszek boldog. Fölösleges. Több pénzem lesz, ha boldog leszek? Nem. Lesz kajám, mert boldog vagyok? Nem. Lesz Pakson új blokk? Lesz.
2014. júl. 11. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!