Félénk, visszahúzódó fiúk?
Kérlek nézzétek meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=elILetNPyr4
Már csak azért is, mert csak mert ti félénkek vagytok, még lehet érdekes személyiségetek, nagyon is értékes emberek vagytok. Merjetek megnyílni, merjétek megmutatni bátran a világnak, hogy kik vagytok.
megtettem és csak nagyobbat csalódtam, de megnézem majd a vidit hátha segít :)
21F
és azt tudjuk hogy értékesek vagyunk...nem vagyunk idióták se depressziós, nincs semmi bajunk
érdekes hogy soha senkiben nem merül fel a kérdés hogy nem velünk van a baj hanem a médiarabszolga társadalommal?
Én mondjuk pont depressziós és szocfób vagyok de tény, hogy érdekes és értékes a személyiségem... Sokra megyek vele, haha.
Ezt úgy hívják egyébként, hogy introverzió. Nem túl egyszerű megnyílni...
Megmutattam már, nem is egyszer, nem sok jó sült ki belőle.
De azért köszi a biztatást, és a videót is. :)
19F
Ezt annak a srácnak akartam elküldeni, aki privátot írt nekem, de úgy éreztem ennyi válasz után inkább kimásolom.
Rengeteg itt az olyan srác, akik nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, hogy félénkek. Igen, a videóval segítő szándékom volt. Abban szerettem volna segíteni, hogy csak mert valaki félénk és visszahúzódó még gyönyörű dolgokat vihet véghez, ahogy a srác is a videóban. A videónak 2,3 milliós nézettsége van. Ennyien nézték meg, ennyien voltak rá kíváncsiak. Nem ismerek itt senkit sem személyesen, nem ismerem az életüket ezeknek a fiúknak, nem tudom hogyan töltik a mindennapjaikat, vagy hogy milyen a családi hátterük. Nem tudom mi az, amit élveznek az életben, mi az , ami örömöt okoz.
Az egyetlen dolog, amit tudok, hogy félnek más emberektől, főleg a lányoktól, hogy kaptak visszautasítást és hogy páran picit belekeseredtek ebbe a helyzetbe.
Szerettem volna megmutatni, hogy ha képesek egyedül összehozni valamit, amire büszkék, az ad egyfajta pozitív löketet, sikerélményt az életükben. A pozitív emberek pedig vonzzák egymást. Egy idő után nem fog gondot okozni, hogy valakit csak úgy megszólítsanak, hogy új kapcsolatokat hozzanak létre, mert a céljuk, amire törekszenek önmagában be fogja vonzani azt, hogy interakcióba lépjenek másokkal. Legyen az bármi, pláne, hogy a kreativitás végtelen, határtalan. Kezdjenek valami olyanba, amit még eddig nem próbáltak. Ha kiderül, hogy tehetségesek, hajrá, ha nem, akkor jöhet a következő.
Apró lépésekben kell haladni. Ha valami nem sikerül azt nem feltétlen kell úgy megélni, mint a világtörténelem legnagyobb kudarcát. Szeretném, ha ők is megtanulnák, hogy új nap új esély és még bármi lehet belőle. Nézzenek előre.Ne csak lássák, de éljék is meg a pozitív dolgokat, a legapróbbakat is.
Ez mind elcsépelt hülyeségnek hangzik, de higgyétek el, hogy ez így van. Tudom, hogy nem könnyű, senkinek sem az. De apró lépésekben haladva egyre könnyebb lesz. A medence vize is hideg először, de belemerülsz, sokkal jobb érzés lesz.
Ennyit szerettem volna.
Akik ezt megértették, azoknak köszönöm. Akik ilyenkor is csak negatív válaszokat adtak, azoktól elnézést kérek, hogy próbáltam segíteni. Többet nem fogok.
Milyen indíttatásból segitesz? Ez érdekelne. Egyszer felebredtel, és hirtelen ötlettől vezérelve kezdted ezt a dolgot, vagy mi? :D Szerintem mindenkinek magának kell megbirkóznia a saját problémáival, mert csak ő tudja azokat megoldani. De aranyos tőled, hogy segíteni próbálsz :)
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!