Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Félénk, visszahúzódó lány...

Félénk, visszahúzódó lány hogyan hódítsa meg a bátor, magabiztos, "mindenkibelevanzúgva" pasit?

Figyelt kérdés

3 napos kézilabda tornára vagyok hivatalos. A kézi mellett a bulin, ismerkedésen lesz a fő hangsúly. Eddig minden alkalommal meghúzódtam, próbáltam nem feltűnést kelteni. Több mint 4 éve járunk erre a tornára, és 4 éve teljesen bele vagyok habarodva egy srácba... Ő is ott lesz.

Szeretném, ha adnátok tippeket, hogyan dobjam be magam, hogy ne legyek túl rámenős, de tudassam vele, hogy bejön? :)

Előre köszönöm!

(22 éves lány. Ő 23.)

2014. máj. 12. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
XD 4évet vártál,nem vagy egy kapkodó idegbeteg,várj még 4et
2014. máj. 12. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom is, hogy elszúrtam 4 évet a hülyeségem miatt... De majd most... :)
2014. máj. 12. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Lényegében...sehogy.
2014. máj. 12. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is azt tudnám mondani hogy sehogy..

Ha olyan bator és jó pasi akkor nincs gondja a kezdeményezéssel. Ha 4 év alatt nem tette feléd,ezután se fogja.

Masrészt ne úgy viselkedj mint egy buta tini...átlagos,csendes lányként ne csak a legjobb pasit vedd észre és várd hogy nyomuljon rád..még vagy 10 lány nyomulhat rá,akik közt biztos van népszerűbb,szebb,jobb mint te vagy olyan aki nem fél kezdeményezni.

Honnan tudod hogy épp nincs senkije?

2014. máj. 12. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!