Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki segít, nincs bátorságom?

Valaki segít, nincs bátorságom?

Figyelt kérdés

Van egy csaj Facebookon ismerősöm(légyszi ne kezdjétek szidni a facebookot) mondjuk akkor én voltam gyökér fiatalabb is voltam...

Néha látom de nem merek neki köszönni egyáltalán mert nagyon, nagyon, nagyon... tetszik

1,5 évvel idősebb

Mikor elmegyek a közelébe akkor szemezek vele ő is velem de nem merek neki köszönni se

Nem vagyok az a srác aki minden héten megy bulikba, kicsit visszahúzódó vagyok főleg ennél a lánynál mert nagyon bejön

2013. dec. 17. 20:50
 1/2 anonim válasza:
nem kell annyira felned mert ha bejossz neki akkor nincs gond de lehet ha bator volnal es nem jonnel be neki ugyis koccoltatna vagod?de ha meg meg se probalod eselyed sincs amugy se szeretik a csajok ha nagyon fel egy fiu.elsonek csak koszonj neki utana egy rovid kis kerdes is naprol napra igy tovabb lassan elkezdek dumcsizni
2013. dec. 17. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
én mindig annyira féltem hogy inkább elfojtottam magamba az összes vágyat és érzelmet,ha igy teszel később meg fogod bánni és lelkileg megnyomorulsz.....EZT AKAROD????????????????
2013. dec. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!