Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnám meg ezt a...

Hol találhatnám meg ezt a gyönyörű lányt, akit elvitt a vonat?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy gyönyörű lányt, csak elvitte a vonat mielőtt oda tudtam volna hozzá menni. :(

20-22 év körüli lehetett. Fekete nadrág volt rajta, sötétkék felsővel és fekete cipővel. A nadrág lábhoz simulós volt, nem ért le a cipőig. A 4es metrón jött Kelenföldig, valahol a Kálvin tér előtt szállhatott fel. Szemüveget viselt és barna bőrű volt. (nem cigány) 175-185 centi magas lehetett.

Kelenföldön a 4-es vágányhoz ment a 17:17-es zónázó vonatra, ami Székesfehérvár felé szokott közlekedni.

Feltehetően:

- közellátó volt, mert a szemüveget folyamatosan hordta, nem csak az olvasásnál

- rendszeresen jár pestre, mert nem ment jegyet venni, így kellett, hogy legyen bérlete

- rendszeresen jár pestre, mert rá se nézett az induló vonatok táblára, hanem rutinból ment és tudta, hogy az adott időpontban fog menni a vonat

- dolgozott pesten mert rendkívül kultúráltan volt felöltözve, nem úgy mint a lányok nagyrésze júniusban, valamint az indulás időpontja (17:17) mellett tömegközlekedéssel lazán elfér a 16:00-s munkabefejezés

- egyedülálló lehetett, mert az egyedülálló nők folyamatosan méregetik magukat a többiekhez, hogy így szerezzenek önbizalmat. A metrón ő is folyamatosan ezt csinálta.

- nem városi lehetett, hanem valamelyik kisebb faluból jöhetett. Nem tudom megindokolni, hogy miért gondolom, ez csak egy megérzés. Én éltem már városban is és falun/kisvárosban is és felismerem, ha az emberek nem városiak.

2014. júl. 9. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A qva anyját a vonatnak...
2014. júl. 9. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
2014. júl. 9. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Lenne pár észrevételem:

-Ha nemcsak az olvasásnál volt rajta a szemüvege, akkor távollátó. (Én is szemüveges vagyok).

-A kulturált öltözék nemcsak munkahelynek jár, mehetett épp tanfolyamra is, állásinterjúra is (többedik alkalommal) De az is lehet, h csak így volt kedve felöltözni aznap.

-Nem nézte a menetrendet. Ez még nem bizonyítja, h rendszeresen jár azzal a vonattal. Lehet, h második kör az interjún vagy 2. randi egy sráccal.

-Méregette a többieket. Nem következik belőle, h egyedülálló, én is mindig megnéz(t)em a többi nőt is.

Drukkolok, h megtaláld őt.

2014. júl. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!