Fogom még látni azt a lányt?
Figyelt kérdés
Csütörtökön utaztam haza Kelenföldről az egyik esti vonaton és- a metrón, majd az állomáson volt egy nagyon helyes, alacsony, fekete hajú, oldalt rövidre vágott frizurájú lány, lenge felsőruhában és shortban, aki Érd felsőnél szállt le. Úgy éreztem, hogy a metrón is meg az állomáson is nézegettük egymást... és valamiért úgy megmaradt bennem a lány, nem tudom miért. Nagyon helyes volt. :)
Szerintetek látom még valaha?
(jó persze, kb annyi az esélye, mint tűt a szénakazalban...)
2014. jún. 14. 09:15
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Sajna se a MÁV, se az M4-es jártatok nincsenek az oldalon még fent. Mi pedig azokon utaztunk. Azért értékelem a szándékot. :)
2014. jún. 14. 09:32
3/4 anonim válasza:
Nem ismerem pontosan az oldal működését, és azt sem, hogy melyik vonattal mentél, de ahogy elnéztem, vonatot ki lehet választani.
Ha hülye vagyok, akkor pedig én kérek elnézést :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, való igaz - csak figyelmetlen voltam... de sajnos nem találtam meg. Azért köszönöm. :)
2014. jún. 14. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!