Léteznek kiegyensúlyozott fiúk/férfiak, akik nem lelki roncsok?
Figyelt kérdés
Megértem, hogy stresszes a világ és sok családnál vannak problémák, és nekem is jutott rossz is elég.
Nem olyan régen beszélgetek egy sráccal, aki elé ma is elmentem a munkahelyére. Kávéztunk, beszélgettünk, sokszor van rossz kedve, de ma mikor végeztünk, és indultunk, annyit mondott, hogy jobb ha most nem beszél emberekkel és ott hagyott.
Nem az első eset, hogy egyszerűen elegük van az emberekből és emiatt otthagynak.
Nem csüngök senkin, nem is volt még rendes kapcsolatom.
16L
2014. júl. 9. 19:32
11/14 A kérdező kommentje:
#7: inkább nem mondok semmit a korombeli fiúkról...egyébként ez a srác is csak 21 éves, suli mellett dolgozik.
2014. júl. 9. 20:14
12/14 anonim válasza:
Kiegyensúlyozott vagyok!
Ugyanannyi dührohamom van, mint idegösszeomlásom! ;)
13/14 anonim válasza:
Hát én például mindig vidám vagyok még akkor is az maradok ha problemaim vannak:) ha akarod majd leszek én a te pasid :* vagy írj privátot és csak beszelgessunk
14/14 anonim válasza:
Létez(n)ek. Nem stresszes a munkám, de nem is keresek sokat vele. De még soha senki nem várt a munkahely előtt. Ha így tett volna, rosszkedvűen is jókedvűvé váltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!