Lányok, titeket mi erdekel a fiúkon?
Figyelt kérdés
Mir szoktatok rajtuk megnézni ?
Bocsanat a helyesirási hibákért, telefonon irtam a kérdést.
Elöre köszönöm a NORMÁLIS válasgokat !
2014. júl. 9. 16:20
2/10 anonim válasza:
a külső és a felszínesség... aki átlagos már levan ejtve ;(
3/10 anonim válasza:
Szépen végigpásztázom a szememmel fentről haladva.....először az arcát, a felsőtestét, majd lentebb. Ha hátulról is láthatom akkor a popsiját is nyilván, majd újra vègigfutok rajta de akkor már alulról.
Így kialakul az összhatás....magamba pedig megjegyzem, hogy mit tudnék vele kezdeni (ha olyan) :)
4/10 anonim válasza:
először a szemét nézem aztán kisugárzás majd alak:)
6/10 csollimoli válasza:
Arcát, kisugárzását és a szemét
7/10 anonim válasza:
Először is ami kell hogy megakadjon rajta a szemem, az a stílusa, mind külsőleg, mind testbeszédileg. Ha ez tetszik megnézem a fejét. Haj, arc, mosoly:) és utána a testfelépítés, ne legyen duci (bocsi, tényleg nem azért de én nemtudok úgy vonzódni senkihez, persze ha a testfelépítéséhez jól öltözködik, előnyösen az jó pont)a lényeg, hogy legyen arányos. De a legjobb ha kicsit szálkás:) Szerintem az én válaszommal elég sokat érsz mert nagyon válogatós vagyok mint látod. De ez teljes mértékben megdönthető. Például ha van egy nem csúnya de nemis az a sármos modell srác, de olyan a kisugárzása, vagy csak úgy csillognak a szemei hogy szinte a lelkébe látok, na én rögtön beléesek:D
8/10 anonim válasza:
arc, szem, és a mosolya :) meg esetleg még megnézem a ruháját és a haját, de csak azért, mert most nagyon sok lett az ilyen swag gyerek, én meg olyanokkal nem akarok kezdeni :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat, 1# -es kivetelevel normalis válaszok voltak. :-)
2014. júl. 9. 17:37
10/10 anonim válasza:
Én a haját szoktam. Ha látom, hogy három kiló zselé van rajta, akkor tuti nem állok szóba vele. Ha teljesen ápolatlan akkor se. Legyen tiszta, és ha hozzányúlok, ne ragadjon oda a kezem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!