Mit tegyek? Tetszik egy lány akit már régóta ismerek, de külön középiskolába járunk. Most itt a nyár, gondoltam megpróbálnám elhívni valahova, de hogyan? 16 .
Figyelt kérdés
A baráti körünk része és félek a visszautasítástól, meg attól, hogy emiatt a többiek halálra cikiznek. Néha ráírok facebookon , de akkor is csak valamilyen értelmetlen dolgot kérdezek tőle, amire rendszerint pár mondattal válaszól.2014. júl. 8. 10:01
11/17 anonim válasza:
A találkozóra gondolsz? Bókolj neki (de csak kicsit), fontos, hogy őszinte bókok legyenek. De nehogy sértő! Szerelmet először ne vallj neki, csak érezze, hogy tényleg érdekled. Azt szokták mondani, hogy a barátzónából kilépni nagyon nehéz, de olyan lelkesnek tűnsz... Nagyon remélem, hogy menni fog, drukkolok! :)
12/17 A kérdező kommentje:
Eddig megvan persze, de az elhívásnál hogyan kezdeményezzem? Elhívni személyesen nehezen tudom, mert csak ritkán futunk össze facebookon tudnám igazából , de azt meg nem igazán akarom. Hova vigyem elsőnek pl: mozi, kalandpark, mennyünk futni, biciklitúra xDD bándzsi jumpingra is gondoltam de azt majd ha valami folytán összejöttünk.
2014. júl. 8. 20:14
13/17 anonim válasza:
Mit gondolsz, minek örülne legjobban?
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos mindegy 4 nap és kimegy egy 1 hónapra Horvátországba ://///
2014. júl. 9. 08:52
16/17 A kérdező kommentje:
De akkor mit csinálja vele ebben a 2 napban amiből az egyiket szarrá bulizza :/// én meg nem vagyok a partyra hivatalos ://
2014. júl. 9. 22:20
17/17 anonim válasza:
Szarrá bulizza? Biztos, hogy készenáll egy komoly kapcsolatra? Ezt neked kell megfontolnod...
De amennyiben te kérdezted meg tőle nyári programjait, büszke vagyok rád a bátorságod miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!