Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Tetszik egy lány...

Mit tegyek? Tetszik egy lány akit már régóta ismerek, de külön középiskolába járunk. Most itt a nyár, gondoltam megpróbálnám elhívni valahova, de hogyan? 16 .

Figyelt kérdés
A baráti körünk része és félek a visszautasítástól, meg attól, hogy emiatt a többiek halálra cikiznek. Néha ráírok facebookon , de akkor is csak valamilyen értelmetlen dolgot kérdezek tőle, amire rendszerint pár mondattal válaszól.

2014. júl. 8. 10:01
1 2
 1/17 anonim válasza:

Ha válaszol, az már jó :)

Szerintem hívd el, lehet, hogy először jobb lenne úgy, ha van ott egy semleges közös ismerősötök :) Tudod, hogy mik érdeklik, nem? Valami ahhoz kapcsolódót intézzél, szerintem. Sok sikert, drukkolok!

2014. júl. 8. 11:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, csak annyi baki van a dologban, hogy nem beszéltünk mostanában, és nem tudom, hogyan tudok találkozni vele!! :/
2014. júl. 8. 11:24
 3/17 anonim válasza:
Telefonszáma? Facebook? Akármi ilyesmi?
2014. júl. 8. 12:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen csak mi van, ha nemet mond, azt mondja nem ér rá, esetleg facebookon nem válaszol rá , vagy kifogást keres, akkor onnan hogyan tovább? Meg annak híre megy ,vagy megmutatja a barátnőinek akik majd heccelnek vele.
2014. júl. 8. 12:07
 5/17 anonim válasza:

Gondolod, hogy olyan gonosz a csaj? Nem tudom, ha nem olyannak gondolod, akkor nyugodtan próbálkozhatsz, és ez esetben a barátnői sem olyan gonoszak, akik ilyeneket világgá kürtölnének, ha a lány el is mondja nekik...Egyszer velem az volt, hogy egy fiú cetliket küldözgetett, én meg nagyon bunkón reagáltam (nem válaszoltam), szimplán azért, mert nagyon féltem ettől az egésztől. Aztán múltkor bocsánatot kértem tőle. Sajnálom szegényt nagyon. A barátnőimnek is elmondtam az esetet, s kis gondolkodás után ők is azon a véleményen voltak, mint én.

Lényeg: Ha csak attól félsz, hogy kicikiznek, vagy nem válaszol, s ugyanakkor nagyon tetszik neked, akkor egy próbát megér, hogy elhívod egy programra (te tudod, te döntsd el, hogy randi legyen, vagy ne, a lány válasza naaaagyon fontos, s, randi esetén, nyilván ne jöjjön az a harmadik szereplő...)S ha bunkó lesz, pl. elmondja a barátnőinek, s kicikiznek, az arra utal - ne haragudj -, hogy gyáva, talán éretlen, esetleg bunkó.

2014. júl. 8. 12:19
 6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :DD
2014. júl. 8. 13:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Meg leginkább attól félek, hogy ha nem jövök be neki, vagy esetleg nem ad esély, túlélném. Csak a kapcsolatunk megromlana. ://
2014. júl. 8. 13:11
 8/17 anonim válasza:
Szerintem egyelőre csak beszélgess vele, hogy kiderítsd, neki is tetszel-e. Tényleg van olyan, hogy nagyon jó barátságok megromlanak, mert összejönnek, aztán meg szakítanak az illetők. Beszélgess vele, és ha úgy érzed, hogy esélyes a dolog, akkor hajrá!;)
2014. júl. 8. 14:37
 9/17 anonim válasza:

Egyet értek az előzővel :) Sok sikert!

(Ez előző előtt én irogattam)

2014. júl. 8. 16:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen csak hogy utalgassak rá meg derítsem ki, hogy bejövök neki??
2014. júl. 8. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!