Körte alkat, telt-molett alak (90-100 kg körül),25 N, intelligencia és egy kevés ész. :D Kinek van kedve ismerkedni?
14, tehát a kérdésem nem neked szól. :)
Lehet, hogy kövér és nem molett, de akkor sem folyok szét, szóval inkább nevezem magam erősen molettnek, mint kövérnek. :)
15, látom van még aki nem érti a viccet. :)
lehet, hogy azért nem értjük, mert nem vicces.
(lehet, hogy mégis kötözködős vagyok - de úgyis írtad, hogy neked nyolc, hogy ki milyen)
Kedves 19-es válaszoló!
Kóstolgathatsz, írogathatsz ilyen lekicsinylő szövegeket, de megbántódni nem fogok ettől (sem). Engem valószínűleg azért kritizálsz, mert nem ismersz, nem tudod, hogy valójában milyen személyiség vagyok. Ezen az oldalon számos olyan ember leledzik, akik unalmukban írkálnak hülyeségeket vagy éppen poénos(nak hitt) dolgokat, és vannak azok, akik sajnos alapjáraton hülyék, sőt mi több buták és ezt nem tudják magukról. Nos, én nem az utóbbi kategóriába tartozok. Ettől fogva hiába jössz már vissza nem tudom én hanyadszorra a kérdésemhez, nem fogsz kihozni a sodromból a kommentjeid miatt, egyszerűen csak nem fér a fejembe, hogy ha nem szimpatikus a kérdésem megfogalmazása vagy maga a kérdésem témája, akkor mégis mit keresel itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!