Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet kíméletesen...

Hogyan lehet kíméletesen lepattintani egy fiút?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor valaki ismeretlenül odajön buliban, kocsmában, koncerten. Nem tetszik az illető, tényleg nagyon nem, és nem is hülyítem szemezéssel, mosollyal sem, mégis odajön.

Szóval mit mondjak, hogy ne sértsem meg és ne legyen neki gáz a helyzet?

Általában beszélgetek vele, de visszautasítom finoman, de nem tudom mi a legjobb módszer, ha tényleg nem vonz az illető, de nem akarom, hogy hülyén érezze magát mert jól esik, hogy odajön meg tisztelem érte, mert nem mindenki meri megtenni...

2014. júl. 7. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondd hogy leszbikus vagy.
2014. júl. 7. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

bunkó vagy :(

lehet te

se

vagy egy szépség

2014. júl. 7. 11:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem beszélgess vele, hogyha jó beszédpartner de ha pl, elkezd bókolni vagy kérdezősködni, hogy pl.: milyen gyakran jársz ebbe a discoba? nyugodtan mondd meg neki, hogy gyakran/ritkán és hogyha már "zaklat" vagy idegesit az illető, akkor mondd meg neki, hogy "ki kell menned a mosdóba" vagy "barátnődhöz vissza kell menned, mert x/y helyen vár téged" :)
2014. júl. 7. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
engem mindig így kosaraznak ki: erre a számra nem táncolok bocs!
2014. júl. 7. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Őszintén. "Ne haragudj, de nem vagy szimpatikus/nem tetszel, nem szeretnék veled táncolni/inni/beszélgetni."
2014. júl. 7. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a kb. 10 éves pályafutásom alatt rájöttem, hogy szépen nem lehet az ilyennel beszélni. Mindig megpróbálom szépen, de nem szokott menni.

Én először visszautasítom kedvesen, aztán határozottan, aztán a végén meg bunkó stílust veszek fel, mert máshogy egyszerűen nem értenek a szóból.

26l

2014. júl. 7. 11:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy én is ha kedves vagyok, akkor nem tágítanak, hiába mondom, hogy bocsi, de nem.

Akik bunkón közelítenek, azokkal nem vagyok kedves, de akik normálisan és csak beszélgetni akarnak velük meg nem akarok.

2014. júl. 7. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
A fiuk eleg ramenosek. Nem kell mindenkivel leallni beszelgetni par szot, csak, m nem akarsz bunko lenni. A sajat idodet pazarlod, ha leallsz olyannal beszelgetni, aki semennyire sem tetszik. A fiu beprobalkozott, neked nem tetszik, akkor mondd meg neki kerek-perec udvariasan, h "Ne haragudj, nem szeretnek veled beszelgetni" es tovabballsz. Ebben semmi bunkosag nincs. Raadasul a fiu ugyis beprobalkozik 5 perc mulva vki masnal. :D
2014. júl. 7. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
még jó, hogy rámenősek vagyunk, nekünk kell teperni, mert egy csaj sem kezdeményez nálunk, ha ennyire nem tetszik a rendszer csajok, ne rinyáljatok, hanem kezdeményezzetek ti, aztán majd meglátjuk milyen érzés lesz, ha titeket koptatnak le a fiúk mondjuk sorozatosan
2014. júl. 7. 23:13
 10/10 A kérdező kommentje:

utolsó, nem tudom, mi bajod van...

ezer bocsánat, ha nem jön be az összes férfi a Földön!!

2014. júl. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!