Hogyan lehet kíméletesen lepattintani egy fiút?
Arra gondolok, amikor valaki ismeretlenül odajön buliban, kocsmában, koncerten. Nem tetszik az illető, tényleg nagyon nem, és nem is hülyítem szemezéssel, mosollyal sem, mégis odajön.
Szóval mit mondjak, hogy ne sértsem meg és ne legyen neki gáz a helyzet?
Általában beszélgetek vele, de visszautasítom finoman, de nem tudom mi a legjobb módszer, ha tényleg nem vonz az illető, de nem akarom, hogy hülyén érezze magát mert jól esik, hogy odajön meg tisztelem érte, mert nem mindenki meri megtenni...
bunkó vagy :(
lehet te
se
vagy egy szépség
Én a kb. 10 éves pályafutásom alatt rájöttem, hogy szépen nem lehet az ilyennel beszélni. Mindig megpróbálom szépen, de nem szokott menni.
Én először visszautasítom kedvesen, aztán határozottan, aztán a végén meg bunkó stílust veszek fel, mert máshogy egyszerűen nem értenek a szóból.
26l
Az a gond, hogy én is ha kedves vagyok, akkor nem tágítanak, hiába mondom, hogy bocsi, de nem.
Akik bunkón közelítenek, azokkal nem vagyok kedves, de akik normálisan és csak beszélgetni akarnak velük meg nem akarok.
utolsó, nem tudom, mi bajod van...
ezer bocsánat, ha nem jön be az összes férfi a Földön!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!