Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le őt kímélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le őt kíméletesen?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, de tényleg nem tudom mit csináljak!

Nemrég szakítottam a barátommal, akivel 2 évig jártam. Ettől függetlenül, nem sokkal később felbukkant egy exem. Elkezdtünk beszélgetni, bár én megmondtam neki, hogy legalább még fél évig, semmi pasi nem jöhet számításba. Úgy tűnt, hogy meg is értette. 2x találkoztunk is, sajnos egyik alkalommal ittam egy kicsit, és elcsattant egy szájrapuszi. Utólag persze megbántam, mert tudom, hogy csak nehezítem vele a helyzetet.

Ő abban reménykedik, hogy össze fogunk jönni, meg ilyesmi, pedig én megmondtam nyíltan, hogy még nincs rendben a lelkem a szakítás után. Azt nem mondtam neki konkrétan, hogy később össze akarok vele jönni, mégis ezt hiszi szerintem :(

Nem akarok tőle semmit, viszont nagyon kellemetlenül érzem magam, hogy itt haverkodom vele, ő meg többet akar. Minden nap ír, azt akarja h találkozgassunk, és kicsit zavar, hogy úgy érzem, ellenőrizget, még ha nem is tudatosan.

Hogy mondjam meg neki kíméletesen, hogy ez nekem sok?? Már próbálkoztam vele, de nem igazán értette meg, lehet hogy nem voltam elég erélyes...

nem tizenévesek vagyunk már, és általában el szoktam rendezni az ilyen dolgokat, de most nemtudom mit csináljak, lassan levegőt sem kapok mellette...

2014. márc. 20. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ezeket írd le neki, amit ide.

Nem akarok sem veled, sem senkivel járni, a pusziért bocsánat, nem volt szép tőlem, hogy hiú reményekbe lovaltad bele magadat miatta.

Kérlek szépen ne írj nekem ennyit, de ha mégis megteszed akkor készülj fel rá, hogy nem mindig fogok válaszolni.

Csak szépen, értelmesen, őt is partnernek tekintve beszéljétek meg. Utána pedig legyél következetes. Ne találkozz vele, stb.

2014. márc. 20. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Miert akarod "kimeletesen"? Hogy tovabbra is remenykedjen a szerencsetlen?

Ha nem akarsz tole semmit akkor nem kell haverkodni, ilyen egyszeru.

2014. márc. 20. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
28%

Ez a gondolatvilág annyira idegesit, nem tudom megállni hogy ne szóljak hozzá.. már a főkérdés hogy kiméletesen... miért kéne kiméletesen leállitani? Mi vagy te, az anyja? Megmondod kiméletlenül hogy nem, kb ennyi.

Nem, te nem mondasz ilyet, azért ezt a vasat még melegen tartod. Mókázni és bulizni jársz vele és utána rácsodálkozol a világra, hogy akar tőled valamit. Ráadásul ezt mindjárt közhírré is teszed, tudjon róla mindenki. Tetszik ez a szerep? Szeretsz ebben a szerepben tetszelegni? Hát persze hogy szeretsz, erről szól az egész, becsapod ezt a pasit, becsapsz minket és becsapod saját magadat, csak azért hogy ezt a szerepet átélhesd. Mert neked ebböl ez a fontos, ez a szerep, hogy téged üldöznek a férfiak. Ettöl lesz teljes és egész az életed.

Meg ez a duma hogy még nincs rendben a lelkem a szakítás után, legalább fél év kell még... ez a legjobb rész butaságod regényében. Magyarországon van egy ilyen törvény hogy szakitás után fél évig tilos? Nézem a BTK-t nem találok ilyet. Milyen hamar megváltozna ez a szabályod, ha Brad Pitt próbálna ágyba vinni.

De ugye mig nem jön Brad Pitt vagy Brad Pitt béta fehér lovon marad a pótcselekvés, valaki aki ápolja a lelked a szakitás okozta trauma után.

Legyen az pasi akit talonban tartasz (akár több is) legyenek ezek barátnők, de lehet ez egy internetes fórum is, az eszközök lényegtelenek, a cél a lényeg, a cél pedig az hogy körülötted és a meggyötört lelked körül forogjon a világ.

Amelyik pasi tovább képes, akár fél éven túl is ápolni a lelked az lesz a befutó, ő lesz a 'szerelmed'.

Gratulálok.

2014. márc. 20. 10:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért akarom kíméletesen, mert egyszer már eljátszottuk ezt. Hitegettem, és aztán leléptem. És nem akarom megint megbántani...
2014. márc. 20. 10:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Te jó úristen, harmadik, veled valami nagyon nagy baj van!! 1.) Alig tudja valaki, hogy szakítottam, k.rvára nincs arra szükségem, hogy bárki is ápolja a "meggyötört" lelkem!

2.) Bocsánat, hogy úgy érzem, hogy 2 év után nem tudok egyből beleugrani egy másik kapcsolatba, és ezt meg is mondom neki, tényleg bocsánat!! Szerettem az előző barátomat, mi több, őt szerettem a legjobban a világon, én kérek elnézést, hogy idő kell amíg ezen túlteszem magam!

3.) Valamit nagyon félreértettél, mert említettem, hogy nem szeretnék találkozgatni ezzel a sráccal, szóval marhára nem helytálló a vagdalkozásod azzal kapcsolatban, hogy én őt kihasználom, meg ilyesmi! Sőt, nem is szoktam neki semmi olyanról beszélni, amiért vigasztalnia kellene!

"cél pedig az hogy körülötted és a meggyötört lelked körül forogjon a világ.

Amelyik pasi tovább képes, akár fél éven túl is ápolni a lelked az lesz a befutó, ő lesz a 'szerelmed'"

Hát nem is tudom ehhez mit fűzzek hozzá! szánalmas vagy! nincs szükségem arra, hogy bárki is ápolgasson, de ezt már elmondtam értelmesen. Tudod ebből a kommentedből csak azt tudom leszűrni, hogy nem én vagyok a lelki sérült, hanem te!! Rosszindulatú vagy, de rohadtul!

Miért baj az, ha nem akarok valakit megbántani? Tudom, hogy azzal is megbántom ha hitegetem, de épp ezt akarom elkerülni! Fú hallod szánalmas vagy, úristen. Látszik, hogy értelmes emberrel nem nagyon volt még dolgod életedben.

2014. márc. 20. 10:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Kérdező nem az a baj, hogy nem tudsz beleugrani másik kapcsolatba, hiszen ezt senki sem várja el tőled - még a 3-as válaszoló sem.

Akinek a stílusával bár nem értek egyet, sok igazság van a mondandójában.

Idézetek tőled:

"találkoztunk kétszer" <-> "nem akarok vele találkozgatni"

"elcsattant egy szájrapuszi" <-> "Hogy mondjam meg neki kíméletesen, hogy ez nekem sok?? Már próbálkoztam vele,"

Szegény srác nem véletlenül nem áll le.

Azért nem áll le, mert mondasz valamit, közben pedig a tetteid egyáltalán nem ezt támasztják alá.

Ha valakitől nem akarok semmit, azzal nem találkozom, főleg nem adok neki szájrapuszikákat.

2014. márc. 20. 10:53
 7/13 anonim ***** válasza:

"Azért akarom kíméletesen, mert egyszer már eljátszottuk ezt. Hitegettem, és aztán leléptem. És nem akarom megint megbántani."

Miért, most jelenleg mi a fenét csinálsz? Épp ezt.

Annyira elvakit a szerep amire vágysz hogy nem látsz ki a fejedből.

Nem mellesleg itt mi most mit csinálunk? Épp ápoljuk a lelked. Ezért tetted ki a kérdést, hogy mi ezt tegyük.

Most akkor nekem ne irogass újabb butaságokat, hogy te nem, erről szó nincs. Csakis erről van szó, semmi másról.

Minden más lényegtelen a szemedben, az a pasi (vagy több) akit húzol a szórakozóhelyen, mi akiktől válaszokat vársz itt erre a nagyon fontos kérdésre és még a barátnőidet bele sem számoltam akiknek minden bizonnyal veled ez egy központi, kikerülhetetlen téma jelenleg.

2014. márc. 20. 10:56
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen elcsesztem, ezt nem tagadom. Most meg meg vagyok ijedve.

jól van megmondóemberke, tudod mit? legyél boldog, azt kívánom, és örülök, hogy nem ismerlek :D:D

2014. márc. 20. 10:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Na jól van Kérdező, ennyit a kezdeti szimpátiáról, amit a kérdésed alapján éreztem...

Lehet, hogy r3d egy "megmondóember" szerinted, de ő legalább az életben vélhetően következetes, és nem csinál segget a szájából, ahogyan te.

Itt vitázol vele, de azt érdekes módon nem írod le, hogy "Igazatok van, most/munka után/még ma felhívom, és egyenesen, nem kertelve elmondom neki, világosan érthetően elmondom neki, hogy nem akarok tőle semmit, ne keressen, felejtsük el egymást.

Ez már nem megy, mi? De ha más rátapint egy nyilvánvaló hibára, amit elkövetsz, annak megy a visszaugatás, ugye? :)

2014. márc. 20. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Ja, és hiába fogod erre azt írni, hogy "na itt sem érdemes kérdezni, mert csak a lecseszés jön", ez nem igaz.

Csak az a különbség, hogy mi objektíven nézzük a dolgokat, nem a barátnőid vagyunk, hogy együtt keseregjünk veled. Amire a leírásod szerint nincs szükséged, de azért mégis jól esik, tehát akkor most mi is van? :)

2014. márc. 20. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!