Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le őt kímélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le őt kíméletesen?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit hosszú lesz, de tényleg nem tudom mit csináljak!

Nemrég szakítottam a barátommal, akivel 2 évig jártam. Ettől függetlenül, nem sokkal később felbukkant egy exem. Elkezdtünk beszélgetni, bár én megmondtam neki, hogy legalább még fél évig, semmi pasi nem jöhet számításba. Úgy tűnt, hogy meg is értette. 2x találkoztunk is, sajnos egyik alkalommal ittam egy kicsit, és elcsattant egy szájrapuszi. Utólag persze megbántam, mert tudom, hogy csak nehezítem vele a helyzetet.

Ő abban reménykedik, hogy össze fogunk jönni, meg ilyesmi, pedig én megmondtam nyíltan, hogy még nincs rendben a lelkem a szakítás után. Azt nem mondtam neki konkrétan, hogy később össze akarok vele jönni, mégis ezt hiszi szerintem :(

Nem akarok tőle semmit, viszont nagyon kellemetlenül érzem magam, hogy itt haverkodom vele, ő meg többet akar. Minden nap ír, azt akarja h találkozgassunk, és kicsit zavar, hogy úgy érzem, ellenőrizget, még ha nem is tudatosan.

Hogy mondjam meg neki kíméletesen, hogy ez nekem sok?? Már próbálkoztam vele, de nem igazán értette meg, lehet hogy nem voltam elég erélyes...

nem tizenévesek vagyunk már, és általában el szoktam rendezni az ilyen dolgokat, de most nemtudom mit csináljak, lassan levegőt sem kapok mellette...

2014. márc. 20. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy újabb buta gondolatod, aminek az alapja a fejedben az hogy te egy ajándék lennél számomra. Ez is megérne egy elemzést.
2014. márc. 20. 11:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, közöld vele, hogy te nem akarsz tőle semmit. Ne ilyeneket mondj, hogy most fél évig nem kell pasi, meg hogy szerinted azt hiszi össze akarsz vele jönni... Mért kell köntörfalazni? Megírod nyíltan, hogy ne haragudj, de te nem szeretnél vele összejönni. Kész.

A másik meg. Minek találkozgatsz vele, ha nem akarsz tőle semmit? Nem is csoda ha szerencsétlen azt hiszi többet akarsz tőle...

Ne haragudj, de ezek után jogosan fogja azt hinni, hogy csak átvágod...

2014. márc. 20. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Menj bele két vadidegen csókával egy "duplarandiba", az összes exeid fél perc alatt el fogod felejteni. :D
2014. márc. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!