Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hamis szerelmet adnék utazásér...

Hamis szerelmet adnék utazásért cserébe? Szerintetek nagyon durva lenne belemenni?

Figyelt kérdés

Van egy volt csoptársam, aki a kedvenc ausztráliai városomban él a feleségével és a kisbabájukkal. ODa volt értem egyetem alatt.

Felajánlotta, hogy lakjak náluk egy hónapig, mivel nincs pénzem a szállásra (egy hónapra nagyon sok lenne bed&breakfast módon is megoldani), csak a repjegyre van spórolt pénzem (kb. 300 ezer) és a nevezetességekre meg az országon belüli utazásra és kajára (szintén 300 külön).

Nos, mivel kedvel is, ezért ajánlotta fel, hogy lakjak náluk. Szinte biztos vagyok benne, hogy elvárná, hogy abban a hónapban teljesítsek én is a hálószobámban, cserébe az ingyen szállásért.

Ti belemennétek? Ez már nagyon-nagyon durva, vagy még ráférhet az ember arcára?

24L

2014. júl. 6. 21:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
biztos nem szexelni hív! Kisbabával és feleséggel, ne viccelj már! Ha kikezdesz vele, tönkreteheted az életét, és még ki is dobnak onnan.
2014. júl. 6. 22:03
 12/34 anonim ***** válasza:

Én nem értem, mégis mi alapján gondolod, hogy lekellene vele feküdnöd. Hát ott van a felesége bakker :O Ezt szerintem nagyon benézted...vagy célzott rá? Nem értem...

Ha tényleg igy van, ahogy mondod akkor az már a prostitució határát surolja, dehogy férne rá a képemre...De ahogy látom, a tiedre simán.

2014. júl. 6. 22:05
 13/34 A kérdező kommentje:
olvassátok el a hozzászólásomat, amit nemrég írtam:) igen, sajna biztos, hogy "elvárná" "cserébe"...:(
2014. júl. 6. 22:06
 14/34 anonim válasza:
49%

Nem mennék bele, nem lennék senkinek se a k*rvája.

19/L

2014. júl. 6. 22:07
 15/34 anonim ***** válasza:

ha fel is hozta, inkább ne menj bele

nem tudom neked hol vannak a határaid, de szerintem ez már nagyon durva (főleg a családja miatt)

inkább spórolj még egy kicsit és menj el úgy, ilyen helyzetek nélkül

lehet ez könnyebb lenne, de gondolj bele... tulajdonképpen pénzért lefeküdnél vkivel, akinek már kisgyereke és felesége van? neked ez elfogadható?

2014. júl. 6. 22:08
 16/34 A kérdező kommentje:
utolsó: igazad van, de még legalább ennyit kellene a szállásra is összespórolni, ami nem fog sikerülni. Persze ez sem járja így, de...épp ezért durva a dilemma. Igazi Sophie választása:D
2014. júl. 6. 22:09
 17/34 anonim ***** válasza:

Talán ezt tisztázni kellene vele, lehet tényleg férleérted az egészet. Az, hogy tetszel neki és beszél róla, hogy lefeküdne veled, az nem azt jelenti, hogy el is várja... de akkor sem hiszem, hogy a felesége mellé odahívna egy szeretőt...kicsit abszurd.

Ha tényleg elvárja, akkor nincs miről beszélni.

2014. júl. 6. 22:09
 18/34 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi durva. Egyszerűen nem kell magadat ilyen helyzetbe hozni. Nem hogy nem szállnék meg náluk, de eleve nem is beszélgetnék és tartanék fenn kapcsolatot ilyen emberrel.
2014. júl. 6. 22:10
 19/34 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel állj ki a sarokra pénzért, amiből majd futja szállásra...Teljesen ugyanaz...
2014. júl. 6. 22:11
 20/34 A kérdező kommentje:

utolsó: azért nem teljesen ugyanaz...még nem döntöttem, egyszerűen nem tudok. Muszáj eljutnom oda, és nyilván ez a könnyebbik út, meg egyedül sem lennék, mert amúgy egyedül utaznék el...dehát ugye ez az ára, ami meg nem jön be nekem annyira.

Nem is csak azzal lenne bajom, hogy feleség meg gyerek, hanem hogy nem tetszik nekem külsőre a srác. SZóval ha nem keresünk benne erkölcsi dolgokat, már akkor sem szeretném a szexet.

Tuti nem értettem félre, szó szerint kimondja, nem célozgat.

2014. júl. 6. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!