Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Facebokos ismerkedéskor hogy...

Facebokos ismerkedéskor hogy kell viselkedni? F

Figyelt kérdés

2014. júl. 6. 18:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

még írsz jó példát??

:D

2014. júl. 6. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy neten úgy ismerkedek maximum, amikor lányok írnak nekem. Tehát tudom, hogy bizonyos határokon belül szinte bármit mondhatok nekik, azért, mert tetszem nekik, hiszen ők írtak rám. Ezek miatt nem erőlködök, hanem azt adom nekik, amit a valóságban is szoktam a lányoknak. Szóval ezek inkább a valóságra vonatkozó tanácsok, amik azért a neten is beválnak.

Szívem szerint azt tanácsolnám neked, hogy hagyd a fa-.szba a facebookot, menj holnap délután vagy este a belvárosba és szólíts meg csinos lányokat.

Ha ettől félsz, akkor legalább fogadd meg a 6, 8, 10-ben mondottakat. Nem írok több konkrét példát. Szerintem te is ki tudod hozni, hogy mikről érdemes beszélni és hogyan a lányokkal általában.

2014. júl. 6. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!