Informatikus fiúk! Ti mindnyájan genetikailag arra vagytok kódolva, hogy ismerkedéskor sose mondjatok még véletlenül se igazat/ tapasztalat! /?
Mivan b+? De most komolyan mi ez a kérdés? Már van ilyen sztereotípia, hogy aki kicsit intelligensebb a TESCO árufeltöltőnél vagy rakodó munkásnál, az már hazudik, vagy miap***öcsöm? Csak kegy tipp, idéznék egy rövidet egy kedvenc filmemből: "Érdemeld ki! Légy rá méltó!"
Ne legyél olyan rib***anc akinek hazudni kényszerül az ember. Amúgy meg minket nem genetikailag, hanem assembly-ben kódolnak! Továbbá nézd meg a forráskódot, lehet valamelyik output kiíratásnál bent maradt egy negáció vagy ilyesmi...
A gyakorin mindig tanul valamit az ember, az infósok mind hazudnak :D De valójában lehet tényleg így van. Azt pl szoktam hazudni, hogy nehéz volt megoldani a problémát a számítógéppel, miközben csak 2 kattintás volt :D Mert ha bevallom, hogy 2 perc alatt megoldottam, akkor azt hiszik ők is megtudták volna csinálni, pedig fogalmuk sincs róla, hogy mennyi dolgot kell tudni ahhoz, hogy tudjam mit kell csinálni. Szóval jah genetikailag nem okosítjuk fel(hazudunk) a nem infósokat, mert így se úgy se tudják értékelni a munkánkat.
Ettől függetlenül ismerkedéskor minek hazudnánk? azt hiszem még van hova tovább fejlődnöm, még nem lehetek elég jó infós, hogy nem tudom, hogy ismerkedéskor is hazudnom kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!