A lányok ilyen könnyen eldobják azt, aki ismerkedéskor valamin "elbukik", még ha vágytak is a pasira sokáig?
Na ezt hogy próbáljam elmagyarázni értelmesen.
Nekem egyszer volt ilyen: hónapokig épitettük a barátságtól a randiig - aztán több nem lett, mert az első találkozón nem mondtam el, hogy többet szeretnék, ettől megharagudott rám, megsértődött, csalódott.
Három hónappal ezelőtt egy másik lánynál próbálkoztam, elutasitott, de megvigasztalt, hogy ő ilyen válogatós, már 4 éve senkije sincs. Igazából lenne valaki, akit már 2 éve kinézett, aki testileg-lelkileg bejönne, és nemrég kezdtek egymáshoz közeledni.
Tehát 3 hónapja közeledtek egymáshoz, erre tegnap kiderült, hogy a csaj rájött, hogy a pasi lehetetlen kategória, ezért ő épitette le.
De ez kicsit meglepett. Persze, nem tudom mi lehet nőknél a "lehetetlen kategória". Én pasiként hadd induljak ki magamból: ha valakit nagyon szeretnék, akkor nem fogom eldobni, ha valami nem úgy néz ki, ahogy szeretném!
"buta ösztönlények" Jó, hogy nem már egyenesen valami alsóbbrendű fajnak könyveltek el minket. Amúgy pedig milyen szakirodalom támasztja alá ezt a súlyos állítást?
"Szerinted mit tudnak ők még a szerelemről? Összevissza mondogatnak ki mindenféle súlyos szavakat, nem törődve a lényegükkel, ilyenre baromság adni. Egy szó mindig is csak egy szó lesz." Melyik korosztályról beszéltek? Ha a tinikről és a ti is tinik vagytok, akkor vissza se nézek többet. Akkor majd esetleg 10 év múlva beszélhetünk a dolgokról, ha felnőttök ti is.
kedves 6. válaszoló.
értelmes, kultúrált, jól szocializált és megfelelő érzelmi intelligeniciával rendelkező lányok szeretik a kedves, odaadó szeretetet adni tudó fiúkat.
Amúgy meg van egy mondás: Hasonló a hasomnlónak örül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!