Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak "beszélgettem" de több...

Csak "beszélgettem" de több lett belőle! (? )

Figyelt kérdés
regisztráltam egy társkeresőre nem nagyon tetettem fel adatokat csak egy képet, néha telefonáltam egy két pasival de nem vettem túl komolyan. Nem akartam most ismerkedni. Elkezdtünk beszélni egy pasival akinek persze nem mondtam meg az igazi nevem, mert nem akartam kiadni magam. Csak beszélgettünk eddig, de most már nagyon szeretne megismerni és őszintén szólva én is megkedveltem. Nem találkozhatok vele mert hazudtam neki és tudom hogy ezt utálja mert elmondta... azonnal lelépne. Hülye voltam. Mit tehetek?

2014. júl. 6. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd,hogy elővigyázatosságból nem mondtad meg a neved,mert sose tudni..ha mást nem titkoltál el előle ezt megérti szerintem:-)
2014. júl. 6. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Nevet kell változtatnod, mi mást tehetnél? :D
2014. júl. 6. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:
másban nem hazudtam neki... és egyébként tényleg elővigyázatosság miatt tettem. Csak félek kiakad annyira h ne akarja folytatni így már..
2014. júl. 6. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy név miatt még nem kellene kiakadnia.. csak nem úgy kell mondani meg felfogni, hogy nem mondtál igazat, hanem úgy kellene mondani hogy egyébként az igazi neved xy. Sokan használnak a neten álneveket., és amíg nincs találkozó, meg nem komolyabb addig nem is szükséges felfedni
2014. júl. 6. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
jó de mi már 3 hete beszélgetünk telefonon. és már rég olyan a "viszony" h elmondhattam volna...
2014. júl. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!