Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet belőle valami? Mit...

Lehet belőle valami? Mit tegyek? Elkezdjek finoman "nyomulni"?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam és nagyon nagyon tetszik. Csak sajnos elég kevés órán vagyunk együtt..De amikor egy helyen vagyunk, mindig a közelemben van, oda áll/ül mellém és csomószor néz. A legjobb haverjával nagyon jóban vagyok, és amikor egyik este vele voltam kint városban,kijött az a fiú velünk aki nekem tetszik. És elég jól kijöttünk, sokat beszélgettünk és nevettünk:) viszont ciki, mert legjobb barátnőmnek is ő jön be.

16/L

2014. jún. 24. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem hajtasz te ra, majd megteszi a baratnod. Jobb most tisztani a dolgot, mint mikor a baratnoddel latod s feltekeny leszel :P Egyebkent az osztalytarsam a pasim szitukkal csak az a gond, hogy ha netan egy ido utan szakitotok el kell viseljetek egymast a hatralevo orakon. Am ha tenyleg tetszik s akarod akkor minel hamarabb tudasd vele... S ugy hozd ossze hogy ne menjen ra a baratsagotokra a csajszival :)
2014. jún. 24. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
"Pénzben, szerelemben nincs barátság"
2014. jún. 24. 22:16
 3/3 anonim válasza:
szerintem ha szép lány vagy akkor a haverjával ne találkozz soha többé! egyszer amikor a fiúval talizol aki tetszik, kérdd el a teló számát, és hívd ki kosarazni/vmit csinálni,
2014. jún. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!