Lehet belőle valami? Mit tegyek? Elkezdjek finoman "nyomulni"?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és nagyon nagyon tetszik. Csak sajnos elég kevés órán vagyunk együtt..De amikor egy helyen vagyunk, mindig a közelemben van, oda áll/ül mellém és csomószor néz. A legjobb haverjával nagyon jóban vagyok, és amikor egyik este vele voltam kint városban,kijött az a fiú velünk aki nekem tetszik. És elég jól kijöttünk, sokat beszélgettünk és nevettünk:) viszont ciki, mert legjobb barátnőmnek is ő jön be.
16/L
2014. jún. 24. 22:06
1/3 anonim válasza:
Ha nem hajtasz te ra, majd megteszi a baratnod. Jobb most tisztani a dolgot, mint mikor a baratnoddel latod s feltekeny leszel :P Egyebkent az osztalytarsam a pasim szitukkal csak az a gond, hogy ha netan egy ido utan szakitotok el kell viseljetek egymast a hatralevo orakon. Am ha tenyleg tetszik s akarod akkor minel hamarabb tudasd vele... S ugy hozd ossze hogy ne menjen ra a baratsagotokra a csajszival :)
2/3 anonim válasza:
"Pénzben, szerelemben nincs barátság"
3/3 anonim válasza:
szerintem ha szép lány vagy akkor a haverjával ne találkozz soha többé! egyszer amikor a fiúval talizol aki tetszik, kérdd el a teló számát, és hívd ki kosarazni/vmit csinálni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!