Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is érzi ezt, vagy csak én...

Más is érzi ezt, vagy csak én vagyok eltévedve?

Figyelt kérdés
Erőteljesen a 30 felé közeledve úgy érzem, hogy ha megmaradok a kisvárosban, ahol élek, akkor semmi esélyem arra, hogy megismerkedjek valakivel? Bár igazából mindig úgy képzeltem el, hogy külföldön több esélyem lenne. Más is érez így?

2014. júl. 6. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem is fogok itt maradni ebben a porfészekben. 8án megyek bécsbe állásinterjúra. Többet keresek majd, világot látok. így előre lekopogva elkönyvelve a sikeremet. 25 vagyok most, nőm nincs. Nem tart vissza semmi max a család. Valahogy kiskoromban nem úgy képzeltem el, hogy sz@ros 100 ezer forintért gürcöljek. 2 szakmám van, mentős és infóhálózattelepítő. A hálózattelepítót inkább hagyjuk a mentős jó lenne de éhbérért melózni stresszes munka alapból. megyek ki, tanulom a nyelvet és kint kezdek magammal valamit. Belevágok egyedül az ismeretlenbe. Nem kell félni!
2014. júl. 6. 13:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, és ha sikerül elérni azt, amit szeretnék, akkor vagy itt lesz jó állásom, amivel megelégednék, vagy külföldön, de pár évente mindig máshol. Nem tudom, hogy így fogok-e tudni párkapcsolatot kialakítani, vagy egyedül maradok-e, mert bárhonnan nézzük, még mindig a feleség dolga a család rendezése, és ez nem működhet, ha állandóan költözik.
2014. júl. 6. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nemkizárt. 380km-re van egy nagyon kedves ismerősöm akiért a csillagokat lehoznám. A távkapcsolat is működhet mindössze a megfelelő társat kell hozzá megtalálni.
2014. júl. 6. 13:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Én inkább úgy szeretném, hogy mindig jöjjön velem, a távkapcsolat nem nekem való dolog.
2014. júl. 6. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
a munka fog benneteket szétszakítani akkor. Számít a másik véleménye a dologról. Ha aztmondaná ne menjek, még tudnék várni. De ultimátumot adnék. :D Nem hátráltatni kell a másikat hanem bátorítani. Volt barátnőmben azt szerettem a legjobban, hogy ösztönzött. Jobb ember voltam. Rámutatott min változtassak. Ez nem papucsság, csupán a gyengeségeimre mutatott min kell változtatnom, hogy számára értékesebb emberré váljak. Mind tudjuk, hogy viszonyulunk annak a kérésére akit nagyon szeretünk és nem akarjuk elveszíteni. Ez kölcsönös lenne az ultimátum keretében. :) vagy bármi másban.
2014. júl. 6. 13:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Én hajlandó lennék letelepedni akár itt, akár külföldön, ha lenne rá lehetőség, de ha úgy érezném, hogy nem működik a dolog, akkor mennék tovább.
2014. júl. 6. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
értem, tehát te is oda mennél ahol munka van. Ez teljesen egyértelmű. Én azokat nem értem akik megelégszenek a helyzetükkel. Egy kisvárosban adott egy gyár mondjuk és dolgoznak is benne évekig majd úgy döntenek a gyár közelében vesznek egy lakást, vagy házat. Szóval egy olyan helyen, ahol az egyetlen munkalehetőség egy gyár ahova fűt-fát felvesznek. Én is amolyan ingázó lennék inkább oda mennék ahol munkavan. Különben befürödnék mert megvan rá az esély és van egy lakásom hurrá majd eszem a kefét. A bizonytalanra nem érdemes építeni.
2014. júl. 6. 14:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát ez már csak ilyen lenne, vagy olyan, hogy Magyarországon belül utazással. Ez sem lenne rossz. Igazából mindenki meg van őrülve azért, hogy hú, legyen saját házad/lakásod, mert ha nem, akkor mi lesz veled öregkorodra, mész a híd alá, blablabla... És nem látják, hogy semmi szükség rá, ha úgyis mindig máshol dolgozok, ha pedig már van, akkor kiadni is egy tortúra, mert rettegni attól, hogy hogy lakják le, fizetik-e a közüzemi számlákat, stb. Hát kinek hiányzik ez?
2014. júl. 6. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
ami meg a pénzt illeti tanulásra is használom a megkeresett pénzemet. Jogsi, mentősképzés pénzbe volt össz 400ezer ha figyelembe vesszük 2szer buktam forgalmi vizsgán. :D Jobb ha az ember több lábon él minthogy elmenne az ember főiskolára és félmilliót áldoz 3 évre majd senki nem alkalmazza. Logikusabb. Mondjuk még nem találtam meg azt az ágazatot ami igazán érdekelne. Addig kipróbálom magam ebben is-abban is. Legalább változatos dolgokat csinálok.
2014. júl. 6. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!