Hosszú küzdelem után vége. Üresnek érzem magam, hogy tegyem túl magam?
Volt egy lány, nagyon kalandosak voltunk. Amikor már elkezdtem többet érezni, akkor lett barátja, de csak egy hónapig. Aztán olyan korszaka volt, hogy nem kell neki senki. Aztán majdnem összejött egy régi álmával, de végül nem lett semmi. Én csak vártam, kitartottam, barátja maradtam, adagoltam magam. Végül sikerült pár hétig járnunk, de azt mondja, nem tudja ezt csinálni, nem tud többet érezni. Jó volt, mert 4 éve nem volt rendes kapcsolata, csak megdugni akarták, velem nőnek érezte magát, jól esett neki amit csináltam, de ha valakitől többet akar, akkor kiugrik a szive, és velem ezt nem tudja elérni.
Mindez egy évig tartott, hiába a kitartásom, a küzdelmem. Ürességet érzek. Rossz, hogy 29 évesen nem tudom elkötelezni magam, rossz hogy a mostani nyár is egyedül fog elmenni. Rossz, hogy másoknak pikk-pakk sikerülnek ezek a dolgok. Nem tudom hova menjek, mit csináljak, hogy valakit megismerjek - de már az is rossz, hogy új nőt kell kiismerni, hónapokig tart, kezdhetem előröl...
JAj jaj! Ne sajnáltasd már annyira magad, mert én is sírni fogok! :D
Túl sokáig éltél álom világban, az élet nem ilyen, hogy amikor kellesz leakasztanak a polcról, ha meg nem kellesz, akkor meg hallgasd a problémái, ne Te takarítsd már el a leányzó szennyesét!
Több önbecsülést, önbizalmat, és a dolgok tudomásul vételét, meg történt, ez is te voltál, megfizetted a tanulópénzt, megrázod magad, felállsz, és mész tovább..
És igen is most van nyár új kalandok új lehetőségek, járj szórakozni, ismerkedni a hobbyddal kapcsolatos helyekre...
Először ne a nőn legyen a hangsúly hanem, hogy talpra állj lelkileg!
És nem maradtál le semmiről még, 29-évesen? Ne viccelj!
Most kezdődik az élet!
Nekem meg a fűnyírás,:(( úgyhogy minden jót!
Dönts a tőkét, ne siránkozz! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!