Hogy legyen ennek vége?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele h az érzéseket nem lehet irányítani,de kezd megtetszeni jobban egy fiu,de tudom h ugysem lesz belole semmi sem :(
Nem tudom most mi legyen :(( H most várjak turelmesen,ameddig vmi nem alakul ki,vagy inkább verjem ki a fejembol még a puszta gondolatot is??
2014. jún. 28. 12:04
1/4 anonim válasza:
Tanulj meg írni az tetszene neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha valami nem tetszik akk nem muszály kommentet írnod.
2014. jún. 28. 12:18
3/4 A kérdező kommentje:
A másik meg az ,hogy erre az oldalra nem azért szoktak írni,hogy megtudják mennyire írnak helyesen vagy érthetoen...ennyi csak a hozzá fuzni valom...
2014. jún. 28. 12:26
4/4 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem lesz semmi belőle? Küldj olyan jelzéseket a számára, hogy bejön neked. Innentől nála a labda. Ha semmi reakció, akkor tényleg felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!