A lányok átlag mikor nőnek ki a "rosszfiúkat szeretem" korszakból?
válás után gyerekkel már nem kellenek az alfáknak,és akkor már jöhetnek a béták,aki felneveli a kakukkját.
kb akkor.
Amikor már komoly kapcsolatot szeretne. Legalábbis nálam így volt, nekem a rosszfiús típusok csak kalandra kellettek.
Úgy a húszas éveim elején, kb. 23-25 éves koromra esett ez, amikor már társat kerestem, nem újabb sztorit a szerelmi és szexuális életembe.
Szerintem nem is igazán a rosszfiúkra bukunk, hanem a magabiztos, erős, vagány férfiakra. Sajnos én is ilyen vagyok.. Próbáltam már együtt lenni olyan férfival aki cuki, édes, stb de
nem voltam boldog. A tiltott gyümölcs édesebb. Tudom, hogy nem szabadna összejönnöm azzal a balhés, hírhedt rosszfiúval, amikor a sötét, grafit szürke szemeivel a szemembe néz, megérint, magához ránt..és elveszi az eszem. Sajnos a rossz fiúk erotikusak, mert bennük van a merészség, a vadság, és a nő biológiai ősi ösztöne ennek képtelen ellenállni. Vágyik, kívánja ezt a rosszat,ezt a szenvedélyt, ezt a merészséget. Persze vannak kivételek. :)
Én immár 3 éve vagyok együtt egy ilyen férfival és kövezzetek meg, imádom!
Soha nem csalt még meg, mielőtt ezzel jönnétek, ismerek elég 'jó fiút'aki sunyi módon játsza ki a barátnőjét. Az, hogy megcsal-e nem azon múlik mennyire rossz fiú. Hanem az érzésein. Értem sokat küzdött ez a fiú de mindig tud újabb izgalmakat nyújtani, amit előtte soha egynél sem tapasztaltam meg. Ő volt az első az életemben és az utolsó is remélem! :-)
21l
Látom le lettem pontozva, de sajnos ez az igazság... Amúgy engem csalt már meg olyan fiú, aki annyira de annyira "jó" volt. (osztályelső, jómódúság, tisztelettudóság, stb)
Mert én is azon a véleményen voltam, hogy úgyis megcsalna ha olyan rossz fiúval jönnék össze akihez tényleg vonzódom nagyon...tehát választottam a jó fiút, akit meg is szerettem, aztán bumm. Mellettem megjött az önbizalma és ő is megváltozott. Akkor eldöntöttem, hogy azután fogok menni akit tényleg akarok , minden rossza ellenére, mindn bajjal és balhéval együtt. Aztán őt meg én szelídítettem meg, már amennyire :) Mert minden lány vágya egy rossz fiú, aki csak vele jó. És minden fiú vágya egy jó lány, aki csak vele rossz . ;)
Soha. És nem is kell.
Az exem tipikus jófiú volt, nem nagyon csajozott, építgette a karrierjét, feleséget akart, aztán meg eszébe jutott, hogy héé, hát ő még nem is csajozott úgy igazán soha és csak azért nem csalt meg, mert kiderült a dolog és szakítás lett belőle. Egyébként a szex elég unalmas volt vele, és tele volt komplexusokkal, gátlásokkal, arról meg halvány gőze nem volt, hogy nekem mi kell, ha megpróbáltam elmondani, akkor megsértődött hogy biztos ő béna.
A párom tipikus rosszfiú volt, hajtotta a csajokat, pörgött és habzsolta az életet. Ehhez képest most hűségesen mellettem van, és meggyőzően állítja, hogy egyszerűen már unalmassá vált a csajozás, az egyéjszakás kalandok, mert végső sorban minden nő egyforma és ha tudod, hogy szedd fel őket, onnantól már ugyanolyan mind. Én elhiszem neki. Viszont emellett komoly tapasztalata van a nőkkel, és nagyon nyitott a szexben, isteni jó vele. De meghatja egy kisbaba, már alig várom, mikor lesz már sajátunk :)
Nem azt mondom, hogy minden rosszfiú jó és minden jófiú unalmas - de én így fogtam ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!