Pasi-pasi kérdés?
van egy srác,akivel sztem kölcsönös a szimpátia, és sztem nem csak én érzek többet iránta ,mint szimpla barátság, van amikor szinte ragyognak a szemei és mosolyog,mikor rám néz,de amikor próbálok beszélgetni vele, azt érzem,mintha vmitől tartana... és néha kicsit bunkón válaszol, de ugyanakkor távolról többször észrevettem,h hosszasan néz ,nagy szemekkel és mosolyog.
Először azt hittem,h van vkije,de más srácokat is megnéz,és nem heterósan... és gyakran elvörösödik ha én is nézem. De akkor miért olyan elutasító,ha kicsit beszélni,ismerkedni akarok vele??
Valahogy az az érzésem,mintha nem lenne annyi tapasztalata,de lehet tévedek.
nem kamuztam!!
azt meg miből gondolod,h szűz??
Utolsó!
Ti hány évesek vagytok? Nálatok lesz vmi ebből? :) Egyébként drukkolok nektek,ha már nekem nem jött össze..
1987 -ben születtem
A másik illető 1974 -ben azt hiszem
Utolsó, egyáltalán nem hirdetem, sőt!
Te meg örülj neki,h nem ilyen vagy, hidd el így sok minden nem olyan könnyű...
Örülök is :D
Am hülyén hangzik ez nem bántás, csak szimplán felb#sz agyilag mikor ilyen baromságokat tesznek ki.
Szóval amikor látványosan "buzultok" azt utálom.
30.
Heterok viszont azt rakják ki hogy mekkora a dákojuk,ti mennyivel vagytok normálisabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!