Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasi-pasi kérdés?

Pasi-pasi kérdés?

Figyelt kérdés

van egy srác,akivel sztem kölcsönös a szimpátia, és sztem nem csak én érzek többet iránta ,mint szimpla barátság, van amikor szinte ragyognak a szemei és mosolyog,mikor rám néz,de amikor próbálok beszélgetni vele, azt érzem,mintha vmitől tartana... és néha kicsit bunkón válaszol, de ugyanakkor távolról többször észrevettem,h hosszasan néz ,nagy szemekkel és mosolyog.

Először azt hittem,h van vkije,de más srácokat is megnéz,és nem heterósan... és gyakran elvörösödik ha én is nézem. De akkor miért olyan elutasító,ha kicsit beszélni,ismerkedni akarok vele??

Valahogy az az érzésem,mintha nem lenne annyi tapasztalata,de lehet tévedek.

2014. júl. 4. 18:38
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
de egy darabig ne utalgass semmire, inkább csak próbáld megismerni
2014. júl. 4. 20:52
 12/35 anonim ***** válasza:
miert nem jelolod be facen?
2014. júl. 4. 21:37
 13/35 A kérdező kommentje:
áhh, mert nem lehet bejelölni, csak üzenetet lehet küldeni neki XD
2014. júl. 5. 11:53
 14/35 Didiiayer ***** válasza:
Akkor írj neki, végülis valamit tenned kell, ha jobban megakarod ismerni :)
2014. júl. 5. 19:42
 15/35 anonim ***** válasza:
És mivel kezdődik a keresztneve?:P
2014. júl. 5. 19:45
 16/35 A kérdező kommentje:

de ha írnék neki, az annyira egyértelmű lenne,és nagyot koppanhatok,ha ő nem így gondolja, vagy lenne kedve ismerkedni de még nem fogata el a helyzetet és mivel kicsit éretlen lehet másnak meg elmondaná...

a bejelölésben meg még nem lenne ugye semmi, meg mégis mit írnék neki? :S

egyébként meg ő engem be tudna jelölni, mondjuk az igaz,h kicsit félénk. lehet hagyom az egészet... pedig nagyon bejön, de nem ismerem nagyon,szal lehet nem is passzolnánk egymáshoz.

miért kérdezed a keresztnevét? :D

2014. júl. 5. 19:52
 17/35 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsi vagyok ,de ne hazudj:)
2014. júl. 5. 19:56
 18/35 A kérdező kommentje:

okééééé :)

K -val :)

2014. júl. 5. 20:03
 19/35 anonim ***** válasza:
Károly ?:)
2014. júl. 5. 20:06
 20/35 Didiiayer ***** válasza:
Pedig lehet kockáztatni kéne, előre semmit sem lehet tudni biztosra. De ha nem is jönne össze még nem dől össze a világ, majd jön más :)
2014. júl. 5. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!