Hogy találjam meg? Tegnap a Blahán láttam és a Pillangó utcánál szált le :S
Tegnap a Blahán 23:03 körül a metrora szált fel egy lany (és enis) aztán a pillangó utcán szált le olyan 23:19 kor egyszerűen nem bírom ki verni a fejembol van egy olyan érzésem hogy meg kell találnom Segítsetek! :S
Hogy tudnám meg találni?
A ruházata ilyen szürkés színű volt és fülhalgató volt a fülében olyan 14-17 éves körül volt de a 17mar nem biztos.
Tippek hogy hogy lehetne meg találni?
Csak komoly választ kérek! :S
Mindenekelőtt, ha ennyire felcsigázott, legközelebb ahelyett hogy végignézed ahogy elballag, próbálj szerencsét és szolitsd meg, veszteni valód nincs. Hidd el még ha lekoptatnak is ilyen szituáciokban lesz egyfajta buszkeség érzeted hogy nem szartál odamenni.
2. Minden nő örul neki ha tetszést nyilvánitanak az irányukban, mindaddig ameddig ezt kultúrált formában teszed; gondolj csak bele, ha nyit felég egy lány/nő, tetszéstét nyilánitja, még akkor is kedves leszel vele szerintem ha nem tetszik/nem jön be esetleg. +A magabiztosság is egy nagyon férfias erény, egyszo mint száz, minden amellet szól hogy ha valaki tetszik, nyugottan probalj meg vele beszedbe elenyedni.
Hogy a konkret kerdesedre pedig válaszoljak: az adott utvonalat, megálokat, reggeltol estig campeld. De még igy sem lesz annyi eselyed mint az elszalasztott alkalmaddal^^
Kitudja miért volt ott, kitudja jár e egyáltalán arra egyébként?
Remélem adtam egy kis lelkierőt! Fel a fejjel harcos, legközelebb tessék, próbálkozni! :)
Ha ennyire kell, nagyon egyszerű a recept... ...utazz sokat a metrón azon a vonalon, talán van egy rutinja a bigének és mindig akkor utazik...
Majd számolj be ha sikerült, ez nagyon romantikus, tetszik a nőknek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!